Efeler Gazetesi

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

HEDEF MUTLAK GALİBİYET

HEDEF MUTLAK GALİBİYET
07 Nisan 2023 - 1:43

Bölgesel Amatör Lige Yükselme PlayOff Grubu’nda Kuşadası’ndan puanla dönen Aydınspor, hafta sonunda oynayacakları İncirliova maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Kendileri için bu maçın önemine vurgu yapan Teknik Direktör Erman Kırmızı, camiaya seslenerek, “Aydın, takımına sonuna kadar sahip çıksın” dedi.

“BU MAÇLARIN ARTIK TELAFİSİ YOK”

Takımında eksik ve cezalı bulunmadığını belirten Teknik Direktör Kırmızı, hafta sonunda oynayacakları maçtan mutlak galibiyeti hedeflerini kaydederek, Kuşadası 1922 ile oynanan maçla ilgili de şu ifadelerini kullandı; “Ortada bir maç oynadık. Rakibimizin pozisyonu yok desek yeridir ama bizde gol alanlarında, üretkenlik anlamında eksik kaldık. Pazar günü çok daha önemli bir maça çıkacağız. İncirliova maçına tüm taraftarlarımızı bekliyoruz. Bu maçların artık telafisi yok. Aydınspor, BAL Ligi’ne çıkma yolunda her şeyini ortaya koyacaktır”

 

BAL Yükselme Playoff Grubu | 3. Hafta

Aydınspor  – Zoroğlu İncirliova Belediyespor

9 Nisan 2023, Pazar

15.00

Adnan Menderes Stadyumu 1 Numaralı Yan Saha

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

(c) 2022- Efeler Gazetesi