Efeler Gazetesi

HAKİME FİNANS İLE HAYALİNİZ GERÇEK OLSUN

HAKİME FİNANS İLE HAYALİNİZ GERÇEK OLSUN
08 Kasım 2022 - 23:15

Rekabetçi sistem içerisinde yarattıkları müşteri memnuniyeti, bilgi birikimi ve iş ahlakıyla her zaman güvenle tavsiye edilen denetim firması olarak kalmak için çalıştıklarını söyleyen Hakime Finansal Hizmetler Sahibi İş İnsanı Semiha Turan : “Hakime Finans çatısı altında sahip olduğumuz ulusal profesyonel hizmet ağı sayesinde, müşterilerimize yüksek standartta ve kalitede hizmetler sunmaya devam ediyoruz” dedi.

“Amacımız herkesin hayalini gerçekleştirmek”

Uzman kadrolarıyla müşterilerine en iyi hizmeti verirken önceliklerinin; sürekli değişip gelişen mali ve hukuki düzen içerisinde hizmet kalitesinde yaşanan değişim ve gelişimlere paralel olarak arttırarak müşteri memnuniyetinin en üst düzeyde olduklarının altını çizen Aydın’ın tanınmış in insanı Semiha Turan; “Hakime Finans ihtiyaç kredisi danışmanlığı hizmeti, acil nakit ihtiyaçlarında sizin için en iyi çözümleri üretir. Kredi uzmanlarımız ve finansal danışmanlarımızla en uygun tüketici kredisine bir adım daha yakın olursunuz.  İhtiyaç kredisi çekerken finansal danışmanınız olarak esnek ve kişiselleştirilmiş bireysel kredi imkanlarından yararlanmanızı sağlıyoruz. Finans danışmanlarımız, tüketici kredisi ihtiyaçlarınızda en uygun seçime doğru giden yolda size rehberlik edeceklerdir.

İhtiyaç kredisi danışmanlığı ile amacımız, herkesin hayalini gerçekleştirebilmesi için en iyi koşulları birlikte değerlendirmektir” dedi.

İşletme sahibi Turan şöyle devam etti;

İhtiyaç kredisi başvurusu, bireysel olarak bankalara yapılır. Belirli vadeler, kredinin yıllık maliyet oranı, faiz oranı ve bankaya geri ödenecek toplam tutar bireysel ihtiyaç kredisi başvurusu sırasında değerlendirilir. Bankacılık düzenlemelerine göre, en uygun ihtiyaç kredisi imkanlarından yararlanmanız için finans ve kredi danışmanlığı sunan Hakime Finans ile güncel faiz ve vade oranlarında en iyi fırsatları yakalayabilirsiniz. İhtiyaç kredisi başvurusu yapmak, güncel faiz ve vade oranları hakkında bilgi almak için finansal danışmanlarımızla iletişime geçebilirsiniz.

KREDİ ÇEKMEK İSTEYENLERE ÖZEL FIRSATLAR

İCRA – HACİZ – KIRMIZI KALEM YOKSA, KEFİL OLMASINA, ÜSTÜNDE BİRŞEY OLMASINA GEREK DUYMUYORUZ. KREDİ KARTI OLMAYAN, HESAP KARTI OLAN VEYA OLMAYANLARA ÖZEL KREDİ ŞANSINDAN YARARLANARAK 100 BİN – 150 BİN TL ARASINDA KREDİ ONAYLATIYORUZ. EĞER KREDİ PUANINIZ 1100 İSE SİZE 50 BİN TL  İLE 1 MİLYON TL ARASINDA KREDİ ONAYLATIYORUZ.  ÜSTELİK 12 – 24 – 36 AY TAKSİT İMKANI SAĞLIYORUZ.”

İhtiyaç kredisi başvurusu yapmak, güncel faiz ve vade oranları hakkında bilgi almak isteyen müşterilerimiz finansal danışmanlarımızla 0. 545 784 10 26’nolu telefonla iletişime geçebilirler. SEMİH BAŞKAR

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi