Efeler Gazetesi

GÜNEL: ‘TÜM MAHALLELERİMİZE EŞİT VE KALİTELİ HİZMET ULAŞTIRIYORUZ’

GÜNEL: ‘TÜM MAHALLELERİMİZE EŞİT VE KALİTELİ HİZMET ULAŞTIRIYORUZ’
07 Nisan 2023 - 0:52

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, kent merkezine uzak mahallelerin muhtarlarıyla bir araya geldi. Mahallelerde yaşanan sorunların ve çözüm yollarının ele alındığı toplantıda konuşan Başkan Ömer Günel “Göreve geldiğimiz günden bu yana kentimize rekor yatırım yaptık. Kuşadası’nda belediye hizmetleri her mahalleye kesintisiz ulaşıyor” dedi.

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, katılımcı belediyecilik anlayışı doğrultusunda kentte görev yapan muhtarlarla yaptığı istişare toplantılarına devam ediyor. Kuşadası’nı ortak akılla yönetme anlayışı doğrultusunda gerçekleştirilen toplantılarda mahallelerde yaşanan sorunların daha hızlı ve kalıcı bir biçimde çözülebilmesi amaçlanıyor. Bu kapsamda Başkan Ömer Günel, son olarak Yeniköy Mahallesi Muhtarı Mümtaz Mert, Yaylaköy Mahallesi Muhtarı Erhan Yıkılmaz, Kirazlı Mahallesi Muhtarı Mehmet Mersin, Çınarköy Mahallesi Muhtarı Sebahattin Akyüz, Caferli Mahallesi Muhtarı İsmail Arı ile bir araya geldi.

Kuşadası Belediyesi Encümen Salonu’nda, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin de katılımıyla gerçekleşen toplantıda, kent merkezine uzak mahallelerde planlanan yol yapım ve çevre düzenleme çalışmaları ele alındı. Daha sonra Başkan Ömer Günel muhtarlara göreve geldikleri günden bu yana geçen sürede Kuşadası’na yaptıkları yatırımlar ile gerçekleştirmeyi hedefledikleri çeşitli proje ve hizmetler hakkında bilgi verdi. Toplantının son bölümünde Başkan Ömer Günel muhtarlardan gelen soruları yanıtladı. Muhtarlar ise Başkan Ömer Günel’e hazırladıkları talep listelerini iletti.

‘HİÇ DURMADAN ÇALIŞIYORUZ’

Kuşadası’nı modern bir turizm kenti haline getirmek için hiç durmadan çalıştıklarını belirten Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, “Görev süremizin 4 yılı geride kaldı. Ben ve ekip arkadaşlarım kentimize değer katmak amacıyla 7/24 mesai harcıyoruz. Kuşadası’nda alt ve üstyapı sorunu yaşayan mahallemiz kalmayacak. Planlamalarımızı tüm mahallelerimize eşit ve aynı kalitede hizmet ulaştırma hedefi ile yapıyoruz. Bugün de Yaylaköy, Kirazlı, Çınarköy, Yeniköy ve Caferli mahallelerimizin muhtarlarıyla bir araya geldik. Kuşadası Belediyesi olarak bu mahallelerimizde bulunan alt ve üstyapı, çevre ve peyzaj düzenlemesi ile sosyal donatı alanı eksikliklerini bir an önce gidereceğiz. Kuşadası’nda belediye hizmetleri her mahalleye ulaşıyor, ulaşmaya da devam edecek” diye konuştu.

MUHTARLARDAN BAŞKAN ÖMER GÜNEL’E TEŞEKKÜR

Toplantıda söz alan mahalle muhtarları Başkan Ömer Günel’e Kuşadası’na yaptığı yatırımlar ve gerçekleştirdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Uzun yıllar sonra Kuşadası’nın tüm mahalleleri ile hizmet almaya başladığını vurgulayan muhtarlar, birim müdürlerinin de kendileriyle yakından ilgilendiklerini ifade etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi