Efeler Gazetesi

GÜÇ BİRLİĞİ PARTİSİ NAZİLLİ İLÇE KONGRESİNİ YAPTI

GÜÇ BİRLİĞİ PARTİSİ NAZİLLİ İLÇE KONGRESİNİ YAPTI
20 Aralık 2022 - 21:42

Genel Başkanlığını Ali Karnap’ın yaptığı Güç Birliği Partisi, Nazilli’de teşkilatlanma çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda partinin Nazilli’de ki ilk Merkez İlçe Kongresi gerçekleştirildi. Kongreye Güç Birliği Aydın İl Başkanı Esra Gülüme ilçe başkanları ve parti yöneticileri katıldı.

“BİR HEYECAN VE COŞKU İLE GERÇEKLEŞTİRDİK”

Kongreye ilişkin Açıklama yapan Güç Birliği Partisi Nazilli İlçe Başkanı Ergün Özdemir “Kongremizi büyük bir heyecan ve coşku ile gerçekleştirdik. Naziili’de Güç Biriliği partisi olarak güzel çalışmalara imza atacağız. Çalışmalarımızı tamamlayarak, Kadrolarımızı daha fazla genişleterek, gücün birliktelikten geldiğini göstererek, omuz omuza yürüyeceğiz. Hepimiz için Nazillimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

“AMACIMIZ HERKESE EŞİT ADALETTİR”

Güç Birliği Partisi Aydın İl Başkanı Esra Gülüme, parti için gerekeni yapacaklarını belirterek, “Güç Birliği Partisi yeni teşkilatlanmaya başlayan bir partidir. Amacımız herkese eşit adalettir. Yeni kurulmuş olmamıza rağmen çok iyi bir şekilde teşkilatlanmamız, faaliyetlerimiz devam etmektedir. Güç Birliği Partisi geleceğimizin partisidir. Herkesin bu partiye destek vereceğini inanıyoruz. Bizlerde bu parti içim elimizden geleni yapacağız Aydın’daki teşkilatlanmamız başladı. Merkez ilçe kongrelerimiz ile birlikte ilk adımı atıyoruz. Bu parti gelecekte Aydın’ın bir numaralı parti olacağına eminiz’ dedi. SEMİH BAŞKAR

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi