Efeler Gazetesi

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

Göksal Özkara ile yola devam

Göksal Özkara ile yola devam
17 Temmuz 2022 - 0:48

2022-2023 sezonunda 3. Lig 3. Grup’ta mücadele edecek olan Efeler 09 SFK transfer çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Son olarak geçen sezon şampiyon olan kadro içinde yer alan kaleci Göksal Özkara ile yola devam dedi.

TFF 3. Lig 3.Grup’ta yer alan Efeler 09 SFK yeni sezon öncesi transfer çalışmaları kapsamında geçen sezon şampiyon olan kadrosunda forma giyen tecrübeli kaleci Göksal Özkara ile yeniden anlaştı. Geçen sezon şampiyon olan kadroyu koruyup yaptığı takviyeler ile sezona başlayan yeşil beyazlılar sezon öncesi antrenmanlara başladı. Afyon’da yapacağı kamp öncesi transferi tamamlamayı düşünün Efeler Teknik Direktör Cemil Aktaş’ın raporu doğrultusunda takviye yapacak. Tecrübeli eldiven Göksal Özkara’nın transferini sosyal medya hesabından duyuran yeşil beyazlılar “Kalecimiz Göksal Özkara’ya hoş geldin diyor, kendisine Efe armamız altında başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.
HOŞGELDİN GÖKSAL ÖZKARA
Kulüpten yapılan açıklamada; “TFF 3.Lig 3.Grup’ta mücadele edecek olan Efeler 09 Spor Futbol Kulübü’müz, iç transfer çalışmaları kapsamında tecrübeli kalecimiz Göksal Özkara ile yeniden anlaşma sağladı. Geçen sezon kalemizi koruyan ve şampiyonluğumuzda büyük pay sahibi olan 31 yaşındaki tecrübeli eldiven, yeni sezonda da kalemizi korumaya devam edecek. Kalecimiz Göksal Özkara’ya hoş geldin diyor, kendisine Efe armamız altında başarılar diliyoruz” denildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

(c) 2022- Efeler Gazetesi