Efeler Gazetesi

Germencik’te doğaçlama tiyatrosu büyük ilgi gördü

Germencik’te doğaçlama tiyatrosu büyük ilgi gördü
07 Nisan 2023 - 0:36

Germencik Belediyesi’nin geleneksel Ramazan etkinlikleri kapsamında sahnelenen “Doğaçlama tiyatro gösterisi” büyük ilgi gördü.

Germencik Belediyesi, Ramazan ayı münasebetiyle etkinlikleri sürdürüyor. Geleneksel hale gelen etkinlikler kapsamında Germencik Belediyesi, çocuklara yönelik etkinliklerinin ardından şimdi de yetişkinlere yönelik tiyatro gösterisi düzenledi. Prof. Dr. Oktay Sinanoğlu Konferans Salonunda düzenlenen doğaçlama tiyatro gösterisine vatandaşlar ilgi gösterdi. Keyifli ve tebessüm ettiren görüntülerin ortaya çıktığı etkinlikte doğaçlama tiyatro ile izleyiciler de oyunun bir parçası oldu. Tiyatro ekibi sahne performansıyla da izleyenlerden büyük alkış aldı.

“ETKİNLİKLER DEVAM EDECEK”

Etkinliklerin devam edeceğini kaydeden Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, “Ramazan ayı vesilesiyle hazırladığımız her Çarşamba bir etkinlik programlarımız sürüyor. Bugün gerçekleştirdiğimiz etkinliğimiz çerçevesinde kıymetli tiyatro sanatçılarımız tarafından sahnelenen Doğaçlama Tiyatro oyununu vatandaşlarımızla buluşturduk. Kültür ve sanata yönelik etkinliklerimize aralıksız devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi