Efeler Gazetesi

Gençlerden Aksu’ya yoğun ilgi

Gençlerden Aksu’ya yoğun ilgi
30 Nisan 2023 - 15:58

Bağımsız Milletvekili Adayı, Aydının efsane belediye başkanı olarak anılan, Kent Bilimci. İnşaat Yüksek Mühendisi, Hüseyin Aksu sokak sokak dolaşarak seçim arabasının üstünden seslendiği zaman zaman durarak sohbet ettiği ve fotoğraf çektirdiği Z-kuşağını fethetti.

Aydın’da ve İlçelerinde, seçim arabası ile kentlerin tüm caddelerini dolaşan ve halkı selamlayan Bağımsız Milletvekili adayı Hüseyin AKSU z- kuşağının favori siyasetçisi oldu. Muharrem ince sendromu olarak ta adlandırılan bu yakınlaşma, “ İLK OYUM AKSU’YA” diyen gençlerin sayısında patlamaya yol açtı. Gençlerle yapılan röportajlarda, Aydın’ın en fazla tanınan siyasetçisi durumuna geçen AKSU’nun oylarında patlama bekleniyor. Gençlerin toplu halde, “HEPİMİZ BAĞIMSIZIZ” diyerek, AKSU’nun selamına karşılık verdikleri , Aksu’yu yollarda durdurarak fotoğraf çektirmek istedikleri, onunla sohbet ettikleri görülüyor.

Bu konuda açıklama yapan Aksu; gençler ve çocukların bana sevgisi içtendir. Siyasete girdiğim günden bu yana hep çok üst düzeyde olmuştur. Gençler bozulan siyasi yapıya zihinlerini teslim emmedikleri yani bağımlı hale gelmedikleri için benim projelerimi ve yaklaşımımı samimi ve güvenilir buluyorlar. Tek dileğim herkesin gençler gibi, Bağımsız bakış açısına sahip olabilmeleridir. O zaman siyasette hazmet öne çıkacak ve liyakatli insanla ülkeye dahi iyi hizmetler verecektir. Siyasi Parti Liderlerinin seçtiği ve önümüze konulan adaylara mahkûm olmayan bağımsız bir yapı oluşacaktır. Gençler saf ve temiz bakış açısını temsil ediyorlar. Siyaseti takım tutar gibi tutmuyorlar, Anne ve babalarının takım tutar gibi siyasi partileri sorgulamadan peşinden gitmelerini anlamıyorlar. Sokaklarda ve her yerde görüştüğüm gençler, gerçekten tertemiz ve bozulmamış bir düşünce yapısına sahipler. Onları internet bağımlısı, siyasetle ilgilenmeyen, geleceği düşünmeyen bir nesil olarak görenler yanılıyorlar. Onlar tercihlerini çok doğru yönde yapan akılları karıştırılmamış, dünyayı daha net gören insanlar. Diyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi