Efeler Gazetesi

Gayrimenkullerini ÇYDD’ye bağışladı

Gayrimenkullerini ÇYDD’ye bağışladı
17 Mayıs 2022 - 22:49

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Aydın Şubesi’nce düzenlenen kahvaltı etkinliğinde, gayrimenkullerini ÇYDD’ye bağışlayan Ertuğrul Sarıbilge’ye plaket takdim edildi

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında ÇYDD Aydın Şubesi tarafından Çağdaş Gençlik’le birlikte, geniş bir katılımla dayanışma kahvaltısı etkinliği düzenlendi.
Etkinlikte konuşma yapan ÇYDD Aydın Şube Başkanı Keriman Yılmaz, çağdaş bir geleceğe ulaşmak için önceliklerinin eğitimde fırsat eşitliği olduğunu belirterek, amaçlarının Atatürk’ün izinde laik, Cumhuriyet kazanımlarına sahip gençler yetiştirmek ve topluma kazandırmak olduğunu vurguladı. Yılmaz, 19 Mayıs 2009’da yaşamını yitiren ÇYDD Onursal Başkanı Prof. Dr. Türkan Saylan’ı saygıyla andıklarını aktardı.
Derneğin çalışmaları, projeleri ve öğrencilere sağladıkları burs olanakları hakkında bilgi veren Yılmaz, derneğe destek veren Aydın Büyükşehir Belediyesi, Efeler Belediyesi, Kuşadası Belediyesi, tüm burs verenler ve çalışmalarda katkıda bulunan destekçilere teşekkürlerini iletti.
Etkinlikte, gayrimenkullerini ÇYDD’ye bağışlayan emekli eğitimci Ertuğrul Sarıbilge’ye de teşekkür plaketi takdim edildi. Sarıbilge, “Türkiye’ye bir borcum vardı, beni okutup büyüten Türkiye’ye. Bu bağışı yaparak onu ödediğimi düşünüyorum” sözlerine yer verdi.
Etkinliğe CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanvekili Barış Altıntaş, Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, belediye meclis üyeleri, siyasi parti, sivil toplum ve sendika temsilcileri ile dernek mensupları katıldı.  HABER MERKEZİ

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi