Efeler Gazetesi

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

EYMEN ATAY: “HEDEF ŞAMPİYONLUK”

EYMEN ATAY: “HEDEF ŞAMPİYONLUK”
24 Mayıs 2023 - 15:01

Cuma günü Artvin Hopaspor maçına çıkacak olan Efeler 09 Spor Futbol Kulübü Başkanı Atay, tüm sporseverleri maça davet etti. Atay, “Yine şampiyon olmayı hedefliyoruz” mesajı verdi.

Efeler 09 SFK Başkanı Eymen Atay ve yönetim kurulu üyeleri, gazetecilerle kahvaltıda bir araya geldi. Keyif bahçesinde gerçekleşen kahvaltıda, Başkan Atay, sezon değerlendirmesi yaparak, gazetecilerin sorularını cevapladı.

Sezon değerlendirmesi yapan Başkan Atay, “İlk senemizde üçüncü ligi üçüncü bitirdik ama çoğunuz maçlara geldiniz gördünüz elimizden şampiyonluğu kaçırdığımızı düşünüyoruz. Ama telafi imkânımız var. Play-offlara kaldık burada bu farkı kapatıp bu gruptan çıkan ikinci takım olmak için mücadele edeceğiz. Bu yıl geçen seneden 12 oyuncu ile devam ettik. Bunların 8 tanesi 30 maçın üstünde oynadı yani Sabutay, Recep, İshak, Çarkçı, Hakan Can, Süleyman, Gökhan Bulut bunların hepsi 30 maçın üstünde oynadı. İshak gol kralı oldu. 3. ligde saymıyorlar ama Süleyman Çelik 16 asist ile asist kralı oldu” ifadelerini kullandı.

“LİGDE EN AZ MAĞLUBİYET ALDIK”

Başkan Atay, ligde en az mağlubiyet aldıklarını vurgulayarak, “Geçen seneyi, maçları ve dakikaları ile size söyleyeyim. Ligde en az mağlubiyeti alan takım yine biziz ama niyeyse 12 tane de beraberlik aldık. Bu beraberliklerin yarısını bile galibiyete çevirseydik şu anda şampiyon olarak tamamlamıştık. Doğru, eksiklerimiz var ama gelişen futbol endüstrisinde para çok önemli hale geldi, rakiplerimiz ile bizim aramızda uçurum var. Biz ona rağmen iyi bir başarı elde ettik ama bizim için yeterli değil tabii ki de. Yine şampiyon olmayı hedefliyoruz” dedi.

“TEK MAÇ, TELAFİSİ YOK”

Aydın halkını Artvin Hopaspor ile oynayacakları play-off maçına davet eden Başkan Atay, “Önümüzdeki Hopa maçı çok önemli. Ev sahibi avantajımız var ama tek maç, telafisi yok. Yani ligimiz Cuma günü de bitebilir, 20 gün daha sürebilir böyle garip bir durum var. O yüzden tüm Aydın halkını, tüm Efeler’i, sizleri Cuma günü saat 4’te maça bekliyorum” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

(c) 2022- Efeler Gazetesi