Efeler Gazetesi

EKONOMİDEN EĞİTİME HALK HER KONUDA DERTL

EKONOMİDEN EĞİTİME HALK HER KONUDA DERTL
11 Nisan 2023 - 23:13

CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, Aydın’ın Bozdoğan ilçesinde pazar esnafını ziyaret etti. Her tezgahta esnafın isyanı hayat pahalılığı oldu.

CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, Aydın’da seçim çalışmalarına başladı. Bozdoğan ilçesine giden Bülbül, ilk önce CHP Bozdoğan ilçe örgütünü ziyaret etti. Burada İlçe Başkanı Hasan Karayel, ilçe yöneticileri ve mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Bülbül, Bozdoğan’ın sorunları ve seçim süreci hakkında konuştu.

PAZAR ESNAFI DERT YANDI

Bozdoğan pazarına giden CHP’li Bülbül esnafla tek tek görüştü. Her tezgâhta esnafın isyanı hayat pahalılığı oldu. Esnaf, girdi maliyetleri nedeniyle üretim yapmakta güçlük çektiklerini belirtirken ürettikleri ürünlerin de tezgahlarda kaldığını çünkü vatandaşın eski alım gücünün olmadığını söyledi.

EĞİTİM SİSTEMİ İLK HEDEFLERDEN

CHP’li Bülbül, CHP Nazilli İlçe Yöneticisi Duygu Cilvez ve İlçe Eğitim Komisyonu ile birlikte Eğit-Der Nazilli Şubesinde eğitimcilerle bir araya geldi. CHP’li Bülbül, AKP’nin nefret dilinin, ötekileştirici politikaların ülkeyi karanlığa soktuğunu, eğitimden ekonomiye her alanda bir koas yaşandığını belirterek 14 Mayıs seçimlerinin bu nedenle çok kritik olduğunun altını çizdi. Seçimlerde CHP’nin lokomotif görevi yaptığını söyleyen Bülbül, “Millet ittifakı olarak soldan sağa birleştik. Artık uzlaşma üzerine bir sistem kurulmalı. Bunun için çalışıyoruz” dedi.

Eğitim sistemindeki çöküşten de bahseden Bülbül, gençlerin hem eğitim hem de çalışma adına ülkeyi terk ettiğini, beyin göçünün engellenmesi için ise ilk olarak eğitim sisteminin düzeltilmesi gerektiğini söyledi.

CHP’li Bülbül ardından ADD Nazilli Şubesini ziyaret ederek şube yöneticileri ile birlikte seçim sürecini değerlendirdi. Toplantıda ayrıca CHP’nin eğitim sistemi hakkındaki genel projeleri ve yerel yönetimlerle birlikte yapılacaklar anlatıldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi