“EFES SELÇUK PAMUCAK SAHİLİ KEÇİFEST’E EV SAHİPLİĞİ YAPACAK”

“EFES SELÇUK PAMUCAK SAHİLİ KEÇİFEST’E EV SAHİPLİĞİ YAPACAK”

PAMUCAK SAHİLİ’NDE “BİAT DEĞİL İNAT” VAR

Festivaller kenti Efes Selçuk’un Pamucak Sahili bu yaz bir kez daha önemli bir müzik ve kültür festivaline ev sahipliği yapıyor. 26- 27- 28 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek KeçiFest, “Biat Değil İnat” sloganıyla binlerce katılımcıyı Efes Selçuk Pamucak Sahili’nde bir araya getirecek. Türkiye’nin ilk kamplı sanat festivali KeçiFest üç gün boyunca katılımcılara sanatın birçok dalıyla dolu bir program sunuyor.

Efes Selçuk Pamucak Sahili, 2019’dan bu yana ev sahipliği yaptığı festivallere bir yenisini daha ekliyor. Türkiye’nin birçok yerinden gelecek katılımcılar üç gün boyunca müzik, edebiyat, sinema, tiyatro, sahne performansları, stand up gösterileri, yoga, dans, heykel, pandomim,  oyun, seramik atölyesi ve söyleşilerle dolu günler geçirecek.

EFES SELÇUK’UN SESLERİ KEÇİFEST’TE

KeçiFest’in açılış günü olan 26 Ağustos Cuma günü, Pentagram, Moğollar, Perdenin Ardındakiler, Dedublüman, Sedef Sebüktekin ve Batu Akdeniz sahne alacak. KeçiFest, 27 Ağustos Cumartesi günü Hayko Cepkin, Yüksek Sadakat, Ozbi, Niyazi Koyuncu, Mavi Gri, Mengene ve Erdal Bayrakoğlu konserleri ile devam ederken, 28 Ağustos Pazar günü Feridun Düzağaç, REDD, Bulutsuzluk Özlemi, Şanışer & Sokrat ST, Aylin Aslım ve The Madcap konserleriyle son bulacak.

KeçiFest’te ayrıca İlham Veren Kentin sesleri de sahne alacak. 27 Ağustos Cumartesi günü Arteks, 28 Ağustos Pazar günü Efes Kent Orkestrası Herakleitos Alternatif Sahne’de katılımcılarla buluşacak.

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’in göreve gelmesinden bu yana gerek belediye tarafından kent içinde düzenlenen gerekse Efes Selçuk’un ev sahipliği yaptığı festivallerle yerel ekonomiye ve kent tanıtımına büyük katkı sunuluyor.

Nöbetçi Eczaneler!

YORUM ALANI

Yorum Yok