Efeler Gazetesi

EFELER MÜNÜR ALİKOÇ’A VEDA ETTİ

EFELER MÜNÜR ALİKOÇ’A VEDA ETTİ
30 Nisan 2023 - 15:33

Geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden Efeler Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Münür Alikoç için belediyenin hizmet binası önünde veda töreni düzenlendi.

Efeler Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Münür Alikoç kalp krizi nedeniyle 63 yaşında yaşamını yitirdi. Alikoç için Efeler Belediyesi hizmet binası önünde veda töreni gerçekleştirildi. Törene, Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, eşi Güneş Atay, TÜM BEL-SEN Genel Merkez Örgütlenme Sekreteri Bülent Türkmen, birim müdürleri ile Alikoç’un ailesi, sevenleri ve tüm belediye personeli katıldı. Alikoç’un özgeçmişinin okunmasıyla başlayan tören TÜM BEL-SEN Genel Merkez Örgütlenme Sekreteri Türkmen’in yaptığı konuşma ile devam etti. Hüzün dolu anların yaşandığı veda töreninde gözyaşları eşliğinde konuşan Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Alikoç ile anılarını paylaştı ve Alikoç’un bir devrimci olduğunu ifade ederek, “Atatürk ilkelerine bağlı bir insandı. Çağdaş bir Türkiye’yi arzuluyordu. Örgütlenmeye çok önem veriyordu. Fırsat eşitliğinin yaratılması için cansiperane çalışıyordu. Başımız sağ olsun mekânı cennet olsun” dedi.

Törenin ardından Alikoç’un naaşı defnedileceği Sultanhisar’ın Yağdere Mahallesi’ne uğurlandı.

MÜNÜR ALİ KOÇ KİMDİR?

Aydın Atça’da 20 Ekim 1959 tarihinde i dünyaya gelen Münür Alikoç, 1974 yılında Aydın Sanat Enstitüsünde lise öğrenimine başladı. Daha sonra İzmir Çınarlı Teknik Lisesi’ne geçti ve oradan mezun oldu. 1978’de o dönemki ismiyle Aydın Belediyesi’nde memur olarak göreve başladı. Yaşamının büyük bölümünü kamu emekçilerinin hakları için mücadeleye adayan Münür Alikoç, KESK TÜM BEL-SEN’in Aydın’da kurucusu oldu ve bir önceki dönem başkanlığını yaptı. 2019 yılından beri Efeler Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü olarak görev yapan Münür Alikoç, 29 Nisan 2023’te hayata veda etti.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi