Efeler Gazetesi

Efeler Belediyesi’nden dördüncü hanımevi

Efeler Belediyesi’nden dördüncü hanımevi
25 Mayıs 2022 - 20:14

CHP’li Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Hanımevi’nin dördüncüsünü Efeler Mahallesi’ne açarak seçimden önce verdiği bir sözü daha tuttu.

Efeler Mahallesi İzmir Bulvarı Şehit J. Er Fatih Çaybaşı Parkı’nda açılan Hanımevi’nin açılışına İYİ Parti Aydın İl Başkanı Recep Taner, Gelecek Partisi Aydın İl Başkanı Suzan Yücel, Saadet Partisi Aydın İl Başkanı Fatih Karahan, meclis üyeleri, sivil toplum örgütleri temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

KADINLARIN HAYALLERİNİ, BAŞKAN ATAY GERÇEKLEŞTİYOR
Açılışta konuşan Efeler Mahallesi sakinlerinden Aysel Demirkol, “Belediye Başkanımız Mehmet Fatih Atay’ın gerçekleştirdiği birbirinden değerli ve insancıl projeleri görmekten gurur ve mutluluk duyuyorum. Sadece kadınların çalıştığı, yüzde 100 kadın emeği tarımsal ürün fabrikasının açılması bizleri çok heyecanlandırdı. Otizmli bireyler için yapılan Türkiye’nin en kapsamlı Otizm Yaşam Merkezleri’nden birinin açıldığını duyunca ailelerimizle birlikte heyecanımız daha da katlandı. Birçok mahallemizde açılan kitap kafelerin ailelerde ve çocuklarımızda yaşattığı mutluluğu anlatmama gerek yok. Efeler halkı bu güzelliklerin hepsinin farkında. Ne mutlu ki hayallerimizi gerçekleştiren bir belediyemiz ve belediye başkanımız var. Efeler Mahallesi’ne hanım evimiz hayırlı olsun. Bu hizmetlerden dolayı Efeler Belediye Başkanımız Mehmet Fatih Atay ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

BAŞKAN ATAY GÖNDERME YAPTI
Açılışta konuşan Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, “İYİ Parti İl Başkanım çok naziksiniz. Açılışımıza katıldınız. Çok teşekkür ederiz. Bazılarına örnek olmanızı diliyorum. Gelecek Partisi Kadın İl Başkanı olarak her yerde güler yüzünüz ile herkese mutluluk saçıyorsunuz. Size de çok teşekkür ederim. Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan her türlü etkinliğimizde yanımda olan Saadet Partisi Aydın İl Başkanım Fatih Bey’e de teşekkür ediyorum. Muhtarlarımız, sivil toplum örgütleri temsilcileri, kadınlarımız burada. Herkes burada. Siz benim ne demek istediğimi anlıyorsunuz dimi? Hepiniz anlıyorsunuz. Anlamayanlar da anlayacak. Seçimden önce ne söz verdiysem hepsini yerine getirmek için çaba sarf ediyorum” dedi.

“GÖREVİMİZ KADINLARI MUTLU KILMAK”
Bir sözümü daha yerine getirmenin onuru ve gururunu yaşadığını kaydeden Başkan Atay, “Bunu hep sizin sayenize yaptım. Asıl siz alkışı hak ediyorsunuz. Size çok ama çok teşekkür ediyorum. Kadınlarımız için yaptık. Kadınlarımızın mutlu, özgür olmasını ve ekonomik bağımsızlığına kavuşmasını istiyorum. Onların sosyalleşmesini istiyorum. Çünkü kadınlarımız mutlu olursa inanın aile mutlu olur, toplum mutlu olur ve bu ülkedeki kargaşa sona erer. Kadınlar o nedenle çok önemlidir. Görevimiz onları mutlu kılmak. Mutlu olmalarını sağlamak için biz yerel yöneticilere de gereken alt yapıyı sağlamaktır. Bu da onun bir eseri olan Hanımevi’nin dördüncüsüdür. İnanın ki Umurlu’daki, inanın ki Çeştepe’deki ve Zafer Mahallesi’ndekini gidin arada kontrol edin. Efeler’de açtığımız bu hanımevinin Efeler halkına kadınlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Beni yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi