EFELER AKHİSAR’DA ESTİ GÜRLEDİ! 4-1

EFELER AKHİSAR’DA ESTİ GÜRLEDİ! 4-1
Efeler 09 SFK’yı Akhisar deplasmanında ilk yarıda Adnan Gülen, ikinci yarıda da Recep Daylak, Süleyman Çelik ve İshak Kurt’un golleri farklı galibiyete taşıdıMutlak galibiyete şartlanan yeşil beyazlılar 90 dakika boyunca üstün oynadıkları karşılaşmada rahat bir galibiyet elde etti. Genç rakibi karşısında her yönüyle ağırlığını ortaya koyan yeşil beyazlılar, ilk yarıyı 1-0 önde kapadı. İkinci 45 dakikada daha rahat görünen Efeler, bu galibiyetle puanını 33’e çıkararak iddiasını ortaya koydu.
İlk yarıda rakibine oranla her alanda üstün görünen yeşil beyazlılar bu yarıda mutlak farkı kaçırdı. 2 net pozisyondan yararlanamayan yeşil beyazlılar bu pozisyonları kullanabilselerdi ilk yarının skoru daha farklı olabilirdi. Rakibinin genç ve mücadeleci olmasına rağmen üstünlüğünü koruyan Efeler, oyunun 7. dakikasında gole kavuştu. Bu dakikada Adnan Gülen’in kafa vuruşuyla durumu 1-0 yaptı. İlerleyen dakikalarda net pozisyonlarla rakip kaleyi zorlayan yeşil beyazlılar devreyi önde kapadı.
Maçın ikinci yarısına baskılı bir oyunla başlayan Efeler 09 SFK, 47. dakikada Recep Daylak’ın ayağından durumu 2-0 yaptı. Yeşil beyazlılar 3. gol arayışını sürdürürken 56. dakikada kendi kalesinde gol gördü. Ev sahibi Akhisarspor Oğuzcan Kesgin’in ayağından durumu 1-2 yaptı. 61. dakikada Efeler’in geliştirdiği pozisyonda Süleyman Çelik takımının üçüncü golünü attı. 88. dakikada golcü İshak klasını konuşturdu ve skoru tayin eden golü attı. 4-1 AKHİSAR ÖZEL

 

Nöbetçi Eczaneler!

YORUM ALANI

Yorum Yok