Efeler Gazetesi

Efeler 09’da hedef mutlak galibiyet

Efeler 09’da hedef mutlak galibiyet
28 Nisan 2023 - 0:14

 

TFF 3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden Aydın temsilcisi Efeler 09 Spor Futbol Kulübü, 31.hafta karşılaşmasında evinde Çankaya FK’yı ağırlayacak. Ligde play-0ff potasında bulunan iki takımın da bu kritik mücadelesi Cumartesi günü Adnan Menderes Stadı’nda saat 15.00’de başlayacak.

Ligde 51 puanla 4.sırada yer alan Efeler 09, bir üst sırada 53 puanla 3.sırada yer alan Çankaya FK karşısında sahaya mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak. 5.sıradaki Artvin Hopaspor ile aynı puana sahip olan Aydın temsilcisi, ikili averajla Karadeniz ekibinin gerisinde bulunuyor.

Efeler 09, bu kritik maçı kazanıp hem Artvin Hopa’dan hem de Çankaya FK’dan sıyrılıp ligde üçüncü sırayı hedefliyor. Play-Off sistemine göre ligi üçüncü veya dördüncü sırada bitirmek isteyen yeşil beyazlılar, bu hedef doğrultusunda tek maçlı eleme sisteminde evinde oynama avantajını yakalayacak.

Öte yandan ligin ilk yarısındaki mücadelede Efeler 09 SFK, deplasmanda rakibiyle 1-1 berabere kalmış ve Ankara’dan 1 puanla dönmüştü.

Cumartesi günü saat 15:00’te tüm Efeler halkının desteğini bekleyen Efeler 09 SFK’da maç biletlerinin 10 TL’den satılacağı bildirildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi