Efeler Gazetesi

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

Efeler 09 potadaki yerini korudu: 2-0

Efeler 09 potadaki yerini korudu: 2-0
16 Nisan 2023 - 21:44

Efeler 09 SFK kendi sahasında oynadığı maçta Siirt İl Özel İdaresi Spor’u ilk yarıda attığı gollerle 2-0 mağlup ederek istediği 3 puanı aldı.

Bu galibiyetle play-off’taki yerini koruyan yeşil beyazlılar ilk yarıda ortaya koyduğu futbolla da beğeni kazandı.

Hafta içinde İstanbul’da oynadığı Beyoğlu Yeni Çarşı maçından 1 puanla dönen Efeler, 29. Hafta maçında Adnan Menderes Stadında Siirt il Özel İdaresi Spor ile karşılaştı. Yeşil Beyazlıların galibiyetini getiren golleri 4 ve 5. dakikalarda Aytaç Deniz kaydetti. Efeler, 90.dakikada İshak ile bulduğu bir penaltı vuruşundan da yararlanamadı.

Efeler 09 SFK, maça hızlı başladı. 4. dakikada gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan Aytaç Deniz’in vuruşunda top ağlarla buluştu 1-0. Bu skorun hemen ardından 5. Dakikada 2. gol geldi.

Bu dakikada ceza sahası içinde Süleyman Çelik’in sağ kanattan yaptığı ortada topla buluşan Aytaç Deniz kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti. 41. dakika da gelişen yeşil beyazlıların atağında bu kez ceza sahası içinde topla buluşan İshak Kurt’un vuruşu kaleci Mustafa Gürbüz’de kaldı. İlk 45 dakika Efeler 09 SFK ‘nın 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Maçın 2. yarısında 90. dakikada İshak kazanılan penaltı atışını kullanamadı. Bu sonuçla Efeler 09, puanını 48 yaparak play-off potasında 4. sıradaki yerini korudu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

(c) 2022- Efeler Gazetesi