Efeler Gazetesi

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

Efe 1 puana razı oldu

Efe 1 puana razı oldu
18 Eylül 2022 - 2:02

Geçtiğimiz hafta evinde Kepez Belediyespor’a tek golle yenilen Efeler 09 SFK ligin üçüncü haftasında deplasmanda konuk olduğu Tepecikspor karşısında 58 dakika önde götürdüğü karşılaşmada 86’da yediği golle 1-1 berabere kaldı. Galibiyeti kaçırarak 1 puana razı olan yeşil beyazlılar üçüncü maçında da galibiyetle tanışamadı.

TFF 3.Lig 3.Grup’ta şampiyonluk parolasıyla yola çıkan ancak ligin ilk iki haftasında talihsiz puan kayıpları yaşayan Efeler 09 SFK ligin üçüncü haftasında son sıradaki İstanbul takımı Tepecikspor’a konuk oldu.

Maça iyi başlayan Efeler 28’de Süleyman Çelik ile 1-0 öne geçerken, ilk yarı bu skorla sonuçlandı. İkinci yarıda farkı 2’ye çıkarmak için yüklenen yeşil beyazlılar 86’da Umur Ayar’ın golüne engel olamayınca maçtan 1-1 beraberlikle ayrıldı. 1 puana razı olan yeşil beyazlılar puanını 2’ye yükseltirken, üçüncü maçında da galibiyetle tanışamadı. Tepecikspor ise ilk puanını aldı.

AKBER PUANLA BAŞLADI

Haftaya Cemil Akbaş’ın görevine son vererek başlayan Efeler’de Akbaş’ın yerine göreve getirilen takımın eski teknik adamı Veysi Akber lige puanla başlarken, galibiyeti kaçırdı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

(c) 2022- Efeler Gazetesi