Efeler Gazetesi

DİDİM BELEDİYESİ VE EGEMED HASTANELERİ ARASINDA İNDİRİM PROTOKOLÜ İMZALANDI

DİDİM BELEDİYESİ VE EGEMED HASTANELERİ ARASINDA İNDİRİM PROTOKOLÜ İMZALANDI
05 Ocak 2023 - 20:47

Didim Belediyesi ile Özel Egemed Hastaneleri arasından protokol imzalandı. Protokol kapsamında Didim Belediyesi Personeli ve birinci derece yakınlarına Egemed Hastanelerinin sunduğu hizmetlerden indirim uygulanacak.

Didim Belediyesi ve Özel Egemed Hastaneleri arasında indirim protokolü imzalandı. Didim Belediyesi Başkanlık makamından gerçekleştirilen imza törenine Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay ve Egemed Hastaneleri Müdürü Cengiz Bayar katıldı.

Protokol kapsamında Didim Belediyesi Personelleri ve birinci derece aile fertlerine Özel Egemed Hastanelerinin sunmuş olduğu sağlık imkanlarından %25 oranında indirim uygulanacak.

Didim Belediyesi çalışanlarının indirimli sağlık imkanlarından faydalanması için, çalışan kimliğini, Sosyal Güvenlik Kurumu belgeleri ve resmî kimlik belgelerini göstermeleri yeterli olacak.

Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay, “Egemed Hastaneleri ile yapmış olduğumuz protokolden çalışanlarımız ve birinci derece aile yakınları faydalanacak. Gerçekleşen protokolün tüm çalışma arkadaşlarıma ve ailelerine hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Haber Merkezi

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi