Efeler Gazetesi

DİDİM BELEDİYESİ EMITT FUARINA HAZIR

DİDİM BELEDİYESİ EMITT FUARINA HAZIR
07 Nisan 2023 - 0:37

Dünyanın en büyük 5 turizm fuarı arasında yer alan, dünya turizmine yön veren sektör temsilcilerinin buluşma platformu 26. Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT), 12-15 Nisan tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde kapılarını açmaya hazırlanıyor. Daha önce 8 – 11 Şubat tarihleri arasında duyurulan, ancak Ülkemizde yaşanan deprem felaketinin ardından ertelenen 26. Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT), 12-15 Nisan 2023 tarihleri arasında düzenlenecek.

Türkiye’nin tanıtımına ve turizm sektörünün marka haline gelmesine hizmet eden, her yıl 40 binden fazla sektör profesyonelinin ve dünyanın dört bir yanından gelen seyahat şirketlerinin katıldığı EMITT fuarına Didim Turizm Altyapı Hizmet Birliği öncülüğünde katılan Didim Belediyesi hazırlıklarını tamamladı. Fuarda özel olarak hazırlanan Didim standında Didim Belediyesi, Didim Turizm Altyapı Hizmet Birliği, Didim Ticaret Odası, Sivil Toplum Kuruluşları, dernekler, oteller ve turizmciler Didim’in tanıtımını gerçekleştirecek. EMITT Fuarı’nda Didim 7.Holde 7351- 7342 numaralı stantlarda yer alacak.

Fuarda Didim’i en iyi şekilde tanıtacaklarını belirten Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, “Ülkemizdeki yaşanan deprem felaketinden dolayı ertelenen EMITT Fuarı 12- 15 Nisan 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Dünya turizm profesyonelleri ve sektör temsilcilerinin ağırlanacağı EMITT Fuarı’nda ülkemizi en iyi şekilde tanıtacağız. Didim Standımızda 12 Nisan 2023 Çarşamba günü Saat:14.00’de gerçekleştirecek olduğumuz kokteylimize herkesi bekliyoruz” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi