Efeler Gazetesi

DEPBOYLU: “SEKİZ KAFA BU DEVLETİ NASIL YÖNETECEK”

DEPBOYLU: “SEKİZ KAFA BU DEVLETİ NASIL YÖNETECEK”
30 Nisan 2023 - 13:42

MHP Aydın Milletvekili adayı Deniz Depboylu, Efeler’de bir kafede basın toplantısı düzenledi. Programa MHP milletvekili adayları Cengiz Ataseven, Osmangazi Cihangiroğlu, Ethem Yeşilyurt ve Burhan Uçaş, MHP İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Hanay, MHP Efeler İlçe Başkanı Ahmet Baskın, partililer ve gazeteciler katıldı.

Milletvekili adayı Depboylu, bu seçimin beka meselesi olduğunu belirterek, ülkenin çok zor bir dönemden geçtiğini söyledi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a vermiş olduğu güçlü destekle yollarına devam ettiklerini ifade eden Depboylu, liderlerine sonuna kadar güvendiklerini dile getirdi.  Her seçimde MHP üzerinde bir algı operasyonu yürütüldüğünü belirten Depboylu, “2018 yılına gelene kadar farklı spekülasyonlarla devam eden elde etme, sonra parçalama ve bölmeye çalışıldı. Malum kişilerce MHP ele geçirilmeye çalışıldı. Parti bölünmeye çalışıldı. Bu benim dördüncü seçimim. Her ne kadar MHP’yi bölmeye çalışsalar da başaramadılar.” dedi.

Şimdi ise sahada MHP’ye vatandaşların yoğun ilgisi olduğunu dile getiren Depboylu, “Bizim zillet ittifakı adını verdiğimiz altılı masa olduğunu iddia eden ama yedi, sekiz ayağı olan bir masa var. Zillet ittifakı bir masada kim başkan olacak. O olmasın bu olsun deyip kavgaya düştüler. Böyle zor dönemde bir masayı yönetemeyen yedi sekiz kafa bu devleti nasıl yönetecek. Biz bu devleti onlara teslim etmeyeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Sahada vatandaşların ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Milletvekili Depboylu, Aydın’dan milletvekili çıkaracaklarını söyledi.

MHP’nin HDP’ye bakışı, “PKK terör örgütünün meclisteki uzantısı” şeklinde olduğunu kaydeden Depboylu, “Yüzyıllık cumhuriyeti değiştirecekleri iddiaları var. Cumhuriyetle ne dertleri var. PKK’yı lanetleyemeyen siyasi partilerin durumunu sorgulamak gerekiyor. Bunların PKK ile olan bağlantılarını, Genel Başkanımızın talimatı ile dosyalayıp İçişleri Bakanlığına sunduk. CHP’nin öyle yöneticileri ile karşılaştık. Bu nasıl Atatürk’ün partisi diye sorgulamaya başladık. İstiklal Marşı okunduktan sonra meclise girerler. Ne yapmaya çalışıyorlar, CHP’nin içini nasıl boşaltılar. HDP ile aynı hedefe doğru yürüyorlar. HDP’yi küstürmemek için her türlü söylemden uzak duruyorlar. Kılıçdaroğlu da öyle. İYİ Parti de bunların ortağıdır. El ele kol kola geziyorlar” dedi.

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi