Efeler Gazetesi

DAVUTLAR’DA HİZMET SEFERBERLİĞİ HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

DAVUTLAR’DA HİZMET SEFERBERLİĞİ HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR
04 Mayıs 2023 - 23:01

Davutlar Mahallesine 4 yılda gerçekleştirilen üstyapı çalışmalarıyla 110 bin 498 metrekaresi kilit parke, 30 bin 535 metrekaresi sathi kaplama olmak üzere toplam 141 bin 33 metrekare yeni yol kazandıran Kuşadası Belediyesi ekipleri, şimdi de 18 sokak ve 5 caddeyi daha yenilemek için kolları sıvadı.

Kuşadası Belediyesi, Davutlar Mahallesinde 18 sokak ve 5 caddeyi daha yenilemek için harekete geçti. Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilk etapta Atatürk ve Cengiz Topel Caddesine sıcak asfalt serimi, Şennur Sokağa ise kilit parke taşı döşemek için hazırlıklara başladı. Aydınlatma sistemlerinin de yenileneceği çalışmalar, mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandı.

DAVUTLAR MUHTARI EROL YAĞCIOĞLU: BAŞKANIMIZ SÖZLERİNİ TUTUYOR

Başkan Ömer Günelin göreve gelmesinin ardından büyük bir değişim sürecine giren Davutlar Mahallesinde Kuşadası Belediyesi tarafından başlatılan yatırım atağı ve hizmet seferberliği hız kesmeden sürüyor. Aydın Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler tarafından kanalizasyon hattı döşenen ve içme suyu hatları yenilenen Davutlar Mahallesinde altyapı çalışmaları tamamlanan sokaklarda ise Kuşadası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, vakit kaybetmeden üstyapı çalışmalarına başlıyor.

Davutlar Mahallesi Muhtarı Erol Yağcıoğlu, Başkanımız Ömer Günel, söz verdiği gibi mahallemize yaptığı yatırımları sürdürüyor. Daha önce 25 sokak ile 4 caddede alt ve üstyapı çalışmaları tamamlanmıştı. Şimdi ana arterlere de sıcak asfalt dökülecek. Davutlar Mahallesinde başkanımız sayesinde önemli bir değişim süreci başladı. Mahallemizde yaşayanlar adına Kuşadası Belediye Başkanımız Ömer Günele çok teşekkür ediyorum” dedi.

VATANDAŞLAR HİZMETTEN MEMNUN

İstanbuldan 16 yıl önce Kuşadası’na gelerek Davutlar Mahallesine yerleşen Nurdan Çelik ise, “Çalışmalardan çok memnunum. Şimdiye kadar burada böylesine geniş çaplı bir yatırım gerçekleştiğine hiç tanık olmamıştım. Başkanımız, Davutlar Mahallesini gerçekten önemsediğini gösteriyor” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi