Efeler Gazetesi

ÇOCUKLARIMIN CEBİNE HARÇLIK KOYAMIYORUM

ÇOCUKLARIMIN CEBİNE HARÇLIK KOYAMIYORUM
03 Mayıs 2023 - 21:16

KARAKOZ ÜRETİCİNİN UMUDU OLDU, AYDINLIK YARINLAR İÇİN SÖZ VERDİ

CHP Aydın Milletvekili Adayı Evrim Karakoz, Yenipazar’da pazar esnafı ile görüşerek sorun ve taleplerini dinledi. Karakoz, “7’den 70’e tüm hemşehrilerimiz değişim istiyor. Aydınlık yarınlarımıza sayılı günler kaldı, geliyoruz!” dedi.14 Mayıs Genel Seçimleri’ne sayılı günler kala temaslarını sürdüren, Aydın’ın dört bir yanında sanayiden çarşıya, Kuşadası’ndan Karacasu’ya sıkılmadık el, basılmadık taş bırakmayan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın Milletvekili Adayı Evrim Karakoz, temaslarını sürdürüyor. Aynı günde Yenipazar, Sultanhisar ve Çine ilçelerinde ziyaretlerde bulunmak üzere yola çıkan Karakoz’un bugünkü ilk durağı Yenipazar Pazar Alanı oldu. Pazar esnafı ve vatandaşlar ile görüşen Karakoz’a CHP Aydın İl Başkan Yardımcısı Burak Yılmaz, CHP Aydın İl Disiplin Kurulu Yöneticisi Orçun Akbulut, CHP Yenipazar İlçe Başkanı Sergül Duransoy ve Yönetim Kurulu üyeleri, İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Saygılı, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cemal Ateş ve Yenipazar Belediyesi meclis üyeleri eşlik etti.

KARAKOZ’U GÖREN ÜRETİCİ İSYAN ETTİ

Pazarda ziyaretlerini sürdüren Karakoz’u gören bir pazar esnafı derdini CHP’li adaya anlattı. Kendi ürettiği ürünleri sattığını fakat geçinemediğini söyleyen Hüseyin K., “Ben doğma büyüme Yenipazarlıyım. Hayatım bu topraklarda geçti, hem dedem hem de babam çiftçiydi. Topraklarımızı işleme sırası bize geldiğinde bu işe soyunduk fakat 20 yıldır sata sata ne toprak kaldı ne bir çaput. Ufacık bir arsaya hangi tohum ucuzsa onu ekiyorum, üretebildiğimi satarak geçineceğim diye uğraşıyorum fakat artık takatim kalmadı. 2 çocuğum var, ikisi de okullarına gidiyorlar fakat ne sırtlarına çanta alabiliyorum ne de ceplerine harçlık koyabiliyorum. Artık yeter, ben tükendim. Bu düzen değişsin” ifadeleriyle adeta isyan etti. Pazar esnafının isyanını duyan bazı Yenipazarlı vatandaşlar kendilerinin de geçinemediğini söyleyerek ekonominin getirildiği duruma tepki gösterdi.

“7’DEN 70’E TÜM HEMŞEHRİLERİMİZ DEĞİŞİM İSTİYOR”

Yalnızca pazar esnafının değil Türkiye’nin tüm ilçelerinde vatandaşların CHP’li adaylara aynı sorunları dillendirerek “Artık yeter!” dediğini söyleyen CHP Aydın Milletvekili Adayı Evrim Karakoz, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun önderliğinde, 15 Mayıs sabahından itibaren hayat pahalılığının sona ermesi için çalışacaklarını, Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında vatandaşların huzura ve refaha tekrar kavuşacağını söyledi. Karakoz, “Bugün Yenipazar ilçemizde, ülkemizin her bir kesiminden yükselen, değişim çağrısını bir kez daha işittik. Esnaflarımız, çiftçilerimiz, emeklilerimiz, öğrencilerimiz, işçilerimiz, kadınlarımız, gençlerimiz, engellilerimiz yani 7’den 70’e tüm hemşehrilerimiz değişim istiyor. Hiç merak etmeyin, 14 Mayıs’ta Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13’üncü cumhurbaşkanımız yaptığımızda hayat pahalılığını sona erdirmek, çürümüş ekonomik sistemi düzenlemek, vatandaşlarımızı huzura ve refaha ulaştırmak için çalışmalara hızla başlayacağız. Aydınlık yarınlarımıza, ülkemizin baharlarına çok az kaldı. Geliyoruz!” dedi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi