Efeler Gazetesi

ÇOCUKLAR KENT BELLEĞİNDE İMZA GÜNÜNDE BULUŞTU

ÇOCUKLAR KENT BELLEĞİNDE İMZA GÜNÜNDE BULUŞTU
14 Aralık 2022 - 0:10

Selçuk Efes Kent Belleği yayınlarının 7.si olan Efes Macerası kitabının Selçuk Efes Kent Belleği’nde düzenlenen imza gününde kitabın yazarı Ayşe Zülkadiroğlu, Efes Antik Kenti’ni çocuklara masalsı bir dille anlatan kitabını imzaladı.

Efes’te yaşayan bir geyik ailesinin iki küçük çocuğuna annesi babası tarafından Efes Antik Kenti’nin tanıtılması şeklinde kurgulanan kitap Efes Selçuk Belediyesi’nin katkılarıyla geçtiğimiz yaz çocuklarla buluşmuştu. Önsözü Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel tarafından yazılan, Güven Bilge’nin resimlediği kitabın imza gününde konuşan Ayşe Zülkadiroğlu, kitabın yazılış sürecini anlatarak dünya tarihi açısından çok önemli bir yer olan Efes Antik Kenti’nin çocuklar tarafından çok tanınması amaçladığını belirtti. Efes Macerası kitabının çocukların yanı sıra yetişkinleri de ilgisini çekebilecek düzeyde olduğunun altını çizen Zülkadiroğlu; “Bu kitap tüm dünya çocuklarına armağan olsun. Dünya çocukları dost olsun barış getirsinler” dedi.

Söyleşi ve imza gününe katılan çocukların kitap ile ilgili görüşlerini belirtmelerinin ardından Ayşe Zülkadiroğlu Efes Macerası adlı kitabını çocuklar için imzaladı. HABER MERKEZİ

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi