Efeler Gazetesi

ÇİNE’NİN YARDIM TIRLARI DEPREM BÖLGESİNE ULAŞTI

ÇİNE’NİN YARDIM TIRLARI DEPREM BÖLGESİNE ULAŞTI
09 Şubat 2023 - 16:39

Kahramanmaraş’ta meydana gelen iki büyük depremin ardından Çine Belediyesi tarafından başlatılan yardım kampanyasında toplanan malzemelerle dolu TIRlar, deprem bölgesine ulaştı.

10 ilde büyük hasara neden olan depremler sonrasında Çine halkı, tek yürek olmuş, Çine Belediyesi koordinesinde toplanan yardım malzemeleri TIRlara yüklenerek yola çıkmıştı. Çine halkının bağışlarıyla yüklü yardım TIRları afet bölgelerine ulaşarak yardımların depremzedelere ulaşması için çalışmalara başlandı. Yardım TIR’ındaki kolilerin ihtiyaçları doğrultusunda depremzedelere dağıtılmaya başlanacağı bildirildi.

BELEDİYE BİNASI SAAT 22.00’YE KADAR HİZMET VERİYOR

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in başlattığı yardım seferberliği sonrasında ilk saatlerden bu yana yardım için koşan Çineliler, AFAD’ın açıkladığı ihtiyaç listesi doğrultusunda yardımlarını belediye hizmet binasında ekiplere teslim etmeyi sürdürüyor. Öte yandan belediye hizmet binası gelen yardımların kabul edilerek ayrıştırılması için hafta içi saat 22.00’ye kadar hizmet vermeye devam ediyor.

ÜÇÜNCÜ TIR DA YOLA ÇIKTI

Belediye hizmet binasında toplanan ürünler ise düzenleniyor ve TIRlara yüklenerek bölgeye gönderiliyor. Gönüllü vatandaşların da yardımıyla işlemler hızlı bir şekilde gerçekleştirilirken, dün gece saatlerinde yardımların yüklendiği TIR yardımları teslim etmek üzere yola çıktı.

Ekiplerin yardımları ulaştırmak için aralıksız çalıştığını belirten Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, “Çine’den yola çıkan TIRlarımız, deprem bölgesine ulaştı. Esnafımızın desteğiyle gönderdiği iş makinesini taşıyan aracımız da yolda. Deprem bölgesinde yaraları hep birlikte sarmak için çalışıyoruz. İlk günden bu yana deprem bölgesi için maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen bize destek veren tüm hemşerilerimize bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi