Efeler Gazetesi

ÇİNE BELEDİYESİ, VATANDAŞLARINI KORUYOR

ÇİNE BELEDİYESİ, VATANDAŞLARINI KORUYOR
31 Ocak 2023 - 19:30

Çine Belediyesi, çevresindekiler için tehlike oluşturan ve uzun süredir kimsenin yaşamadığı binalarda yıkımlara devam ederek vatandaşlar için güvenli alanlar oluşturmaya devam ediyor. Belediye ekipleri, ilçe merkezinde tehlike saçan metruk binaları yıkarak, olumsuz durumların önüne geçiyor.

Daha önce Hamitabat Mahallesi 196 Sokak’ta bulunan metruk binayı yıkarak vatandaşların güvenliğini sağlayan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, son olarak yine Hamitabat Mahallesi Atatürk Caddesi’nde bulunan metruk bir binanın daha yıkımını gerçekleştirdi.

BAŞKAN DİNÇER ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Daha yaşanılabilir ve modern bir kent için aralıksız çalışan Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer de yıkım çalışmalarını yerinde denetleyerek, ekiplere gerekli talimatları verdi. Metruk binaların yıkımıyla da ilgili bilgi veren Başkan Dinçer, “İlçemiz genelinde metruk bina yıkımına ara vermeden devam ediyoruz. Özellikle bazı binalar vatandaşlarımızın sadece mal güvenliğini değil, can güvenliğini de tehlike altına sokuyor. Kötü niyetli bazı grupların kullanımının da önüne geçmek için bu binaları tespit edip mülkiyet sahipleriyle görüşmemizin ardından yıkım çalışmalarını gerçekleştiriyoruz” diye konuştu.

Denetlemenin ardından şehir merkezinde de incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, şehir içi araç trafiğini rahatlatmak için yeni park yeri alanları oluşturmak, şehrin temizliği, güvenliği için yapılması gereken çalışmalar konusunda birim sorumlularına talimat verdi. Vatandaşlar ve mahalle muhtarlarıyla da bir araya gelen Başkan Dinçer, talep ve önerilerini dinledi. HABER MERKEZİ

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi