Efeler Gazetesi

ÇİNE BELEDİYESİ 29 EKİM’İ KONSERLERLE KUTLAYACAK

ÇİNE BELEDİYESİ 29 EKİM’İ KONSERLERLE KUTLAYACAK
25 Ekim 2022 - 13:04

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda vatandaşları birbirinden değerli sanatçıların konserleriyle buluşturacak.

Çine Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin 99’uncu kuruluş yıldönümünü ünlü isimler Burak Kut, Ragga Oktay ve Mansur Ark’ın vereceği konserler ile coşku içinde kutlamaya hazırlanıyor. 90’lar Türkçe Pop gecesi ile de 90’lar ruhunun yeniden hatırlanacağı kutlama ve konserler, 28 Ekim Cuma günü saat 19.00’da Hükümet Meydanı’nda gerçekleştirilecek.

Tüm Çine halkını Cumhuriyet Bayramı coşkusunu hep birlikte yaşamaya davet eden Başkan Enver Salih Dinçer, “Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘En büyük eserimdir’ diyerek bizlere emanet ettiği Cumhuriyetimizin 99’uncu yıldönümünü Çine’mize yakışan bir şekilde kutlamaya hazırlanıyoruz. Hükümet Meydanı’nda ellerimizde Türk Bayraklarımızla büyük bir coşku içinde bayramımızı kutlayacağız. Tüm Çineli hemşehrilerimi, bayraklarıyla birlikte ünlü sanatçılarımızın konserleriyle taçlandıracağımız Cumhuriyet Bayramı kutlamalarımıza davet ediyorum. Gelin bu coşkuyu hep birlikte yaşayalım.” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi