Efeler Gazetesi

Cihan Hoca’dan galibiyet yorumu

Cihan Hoca’dan galibiyet yorumu
10 Ekim 2022 - 22:21

Bayburt Özel İdare Spor’u 2-0 mağlup ederek bu sezon ilk galibiyetini alan Eşin Group Nazilli Belediyespor’un teknik direktörü Cihan Erdil “Birbirimize olan inancımızı hiç kaybetmedik ve başardık”dedi.

TFF 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Eşin Group Nazilli Belediyespor ligdeki ilk galibiyetini 9. Hafta maçında konuk ettiği Bayburt Özel İdare Spor’a karşı aldı. Grubun sonuncusu Bayburt ekibini 2-0 mağlup eden Siyah İnciler’in teknik direktörü Cihan Erdil, maçın ardından basın açıklaması yaptı. Sezon başından bu yana zorlu bir süreçten geçtiklerini hatırlatan teknik adam “Oynadığımız maçlarda zaman zaman fiziksel, bazı maçlarda ise oyun iyi olmasına rağmen şanssızlıklardan dolayı galip gelememiştik. Ama bugüne kadar geldiğimiz süreçte birbirimize olan inancımızı asla kaybetmedik. Zor süreçte tek düşüncemiz, takım olgusunu ve birlikteliğini sağlamaktı ve bunu oluşturmak için çok uğraştık ve çok yol katettik” dedi.
“PAS OYUNUYLA SONUCA ULAŞTIK”
Açıklamasında Bayburt maçını da değerlendiren Cihan Erdil “İlk golü bulana kadar maçın zor geçeceğini biliyorduk. Oyunumuzu bozmadan sabırla pas oyununu oynadık ve sonuca ulaştık. Taraftarlarımıza da çok teşekkür ederiz. Dört yıl boyunca formasını gurur ve onurla taşıdığımız kulübümüzde bu görevde olmak beni ayrıca heyecanlandırmakta ve benim için büyük bir onur. Forma giydiğim kaptanlık yaptığım dönemde her zaman yanımızda olduklarını hissettirdiler ve şuanda saha kenarında olsamda bunu çok iyi hissediyorum. Lütfen bu takıma inançlarını kaybetmesinler” ifadelerini kullandı. Cihan Erdil, takıma verdikleri destekten dolayı Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ve kulüp Başkanı Ünal Önal ile takımın sponsoru iş adamı Rıdvan Eşin’e teşekkür etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi