Efeler Gazetesi

CHP’ye bin 211 yeni üye

CHP’ye bin 211 yeni üye
23 Haziran 2022 - 17:18

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Aydın’da partiye üye olan bin 211 kişiye rozet takma törenindeki konuşmasında, “6 lider bir araya gelerek Türkiye’nin kaderini değiştirmek istiyoruz” dedi

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Aydın programı kapsamında partiye üye olan bin 211 kişiye rozet takma törenine katıldı.
Yıldız Kenter – Şükran Güngör Kültür Merkezi’nde düzenlenen törende konuşan Kılıçdaroğlu, Türkiye’nin sorunlarını çözmeye talip olduklarını belirterek, “Bir özelliğimiz var. Yeni katılan arkadaşlara ifade etmek isterim. CHP’ye üye olmak, zor bir görevidir. Zor bir görev üstleniyorsunuz. CHP’li olmak, kul hakkı yememek demektir. CHP’li olmak, adalet ve hukuk demektir. Herkesin hakkını, hukukunu savunmak demektir. CHP’li olmak demek, sadece CHP’li mağdurların hakkına sahip çıkan değil, kim mağdur olursa olsun herkesin hakkını, hukukunu savunan parti ve kişi demektir. Dolayısıyla CHP’li olmak kolay değildir” dedi.
“TÜRKİYE’Yİ AYAĞA KALDIRMAK ZORUNDAYIZ”
Millet İttifakı çerçevesindeki çalışmalardan söz eden Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu:
“6 lider bir araya gelerek Türkiye’nin kaderini değiştirmek istiyoruz. Bir yüzyılı devirdik. 1923’te cumhuriyetimizi ilan ettik. 2023’e gidiyoruz. 2023’e giderken cumhuriyetimizi demokrasiyle taçlandırmak istiyoruz. Herkesin inancına, kimliğine, yaşam tarzına saygı gösteren, itibarlı, saygın, demokrasisi gelişmiş bir ülkeyi inşa etmek istiyoruz. Bu amaçlarla yola çıktık. Bu amaçları gerçekleştireceğiz. Bugün Türkiye’nin içinde bulunduğu durum, parti olayı olmaktan çıkmıştır. Sorun, bir Türkiye sorunudur ve biz Türkiye’yi ayağa kaldırmak zorundayız.”
“MÜLAKAT KALDIRILACAK”
Kemal Kılıçdaroğlu, “KPSS olacak. Kim sınavı kazanmışsa ataması yapılacak. Mülakat kaldırılacak. Devlette liyakat önemlidir. Bir işi ehline teslim etmek sadece demokrasinin, insanlığın değil, aynı zamanda inancımızın da bir gereğidir. İşi ehline verdiği zaman her şey gayet iyi yürür. Ama bugün Merkez Bankası’na bir arkeoloğu getirseniz, arkeoloğun Merkez Bankası yönetiminde ne işi var? Bir güreşçiyi bir bankanın yönetim kuruluna atarsanız, güreşçi başımın üstüne, eyvallah. Mesleği o. Ama onun banka yönetiminde ne işi var? Banka yönetimine o işi bileni getireceksiniz. Getirmediğinizde yolsuzluk, hırsızlık oluyor. Yolsuzluk ne demektir? Sizin ödediğiniz vergilerin birileri tarafından çalınması demektir. Bunu da engelleyeceğim. Allah nasip eder, göreceksiniz, yolsuzluk yapanların burnundan fitil fitil getireceğim” değerlendirmesinde bulundu.
CHP İl Başkanı Ali Çankır ile partiye kaydolan çeşitli isimlerin de söz aldığı toplantıda, konuşmaların ardından, rozet takma törenine geçildi. Kılıçdaroğlu, partiye üye olan isimlerle birlikte objektiflere poz verdi.
Törene CHP genel başkan yardımcıları Bülent Tezcan, Gülizar Biçer Karaca ve Seyit Torun, milletvekilleri, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile ilçe belediye başkanları da katıldı. YENİ KIROBA

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi