Efeler Gazetesi

CHP’li Tezcan: “Bizler 15 Mayıs’ta Türkiye’de yoksulluğu nasıl bitireceğimizi planlıyoruz”

CHP’li Tezcan: “Bizler 15 Mayıs’ta Türkiye’de yoksulluğu nasıl bitireceğimizi planlıyoruz”
28 Nisan 2023 - 22:34

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, İncirliova ve Germencik’te esnaf ile buluştu. Ziyaretleri sonrası açıklama yapan Tezcan, “Aydın’da belediyelerimiz nasıl başarılı iş yapıyorlarsa 14 Mayıs’ta yetkiyi verin bu başarıyı 81 ile yayalım diyoruz. Bizler 15 Mayıs’tan itibaren Türkiye’de yoksulluğu nasıl bitireceğimize odaklanmış durumdayız” dedi.

Türkiye’nin her bir noktasında olduğu gibi Aydın’da da seçime sayılı günler kala milletvekili adayları ve siyasetçiler sahada çalışmalarını aktif şekilde sürdürüyor.

Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından İncirliova’da düzenlenen fide dağıtım etkinliğine katıldı. Tezcan’a CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP İncirliova İlçe Başkanı Hasbi Akman, İYİ Partili İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya ve partililer katıldı.

Fide dağıtımında vatandaşlar ile buluşan Tezcan, ardından beraberindeki heyet ile birlikte İncirliova Pazarı’nı ziyaret etti. Burada esnaf ile görüşen CHP heyetine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Adeta mitinge dönen pazar ziyaretinde İncirliovalılara Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun selamını ileten Tezcan, esnafa hayırlı işler diledi.

“BİZLER 15 MAYIS’TA TÜRKİYE’DE YOKSULLUĞU NASIL BİTİRECEĞİMİZİ PLANLIYORUZ”

Pazar ziyaretinin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Tezcan, Aydın’da sürdürülen seçim çalışmalarını ve atmosferi değerlendirdi. Tezcan, “Biraz önce İncirliova Pazar’ını gezdik. Önce Büyükşehir Belediye Başkanımız ve İncirliova Belediye Başkanımız ile beraber fidan dağıtımını yaptık, arkasından da pazarı gezdik. Gittiğimiz her yerde şunu görüyoruz, vatandaş değişime hazır. Vatandaş kararını vermiş, 14 Mayıs’ta inşallah sandığa gidecek ve Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13. Cumhurbaşkanımız yapacak. Değişim sokakta, alanda hazır artık biz seçimi almanın ötesinde 15 Mayıs’ta Türkiye’de yoksulluğu, temel problemleri nasıl çözeceğimiz noktasına odaklandık” dedi.

“BAŞKANLARIMIZ BİZLERİN YÜZÜNÜ AĞARTIYOR”

Konuşmasını sürdüren Tezcan, 15 Mayıs sonrası yarının türkiyesini inşa edeceklerini belirterek emekliler, çiftçiler, kadınlar, gençler, çalışanlar ve esnafın hakkını alacağını vurguladı. Tüm Türkiye’de ve Aydın’da CHP’li belediyedilerin çalışmalarının vatandaşlar tarafından takdirle karşılandığını, belediyelerin başarılarının Millet İttifakı iktidarında yakalanacak başarıların simgesi olduğunu ifade eden Tezcan, sözlerini şu şekilde sonlandırdı:

“Türkiye’nin her yerinde hem cumhurbaşkanı adayımız hem de cumhurbaşkanı yardımcısı adaylarımız 81 ili adım adım geziyorlar. Basmadıkları toprak, dokunmadıkları el kalmayacak inşallah. 15 Mayıs sabahından itibaren de her şey çok güzel olacak.

Tabii Aydın’da biz çok daha mutlu bir çalışma yürütüyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız ile beraber biraz önce pazar yerine girdiğimizde annelerimiz, kadınlarımız başkanımıza ‘Sana her şey yakışıyor.’ diyorlar. Başkanımızın, belediyelerimizin, belediye başkanlarımızın çalışmaları bizim yüzümüzü ağartıyor, gittiğimiz her yerde örnek gösteriyoruz. Belediyelerimiz nasıl başarılı işler yapıyorlarsa 14 Mayıs’ta yetkiyi verin bu başarıyı 81 ile yayalım diyoruz, vatandaşlarımız da o yetkiyi vermeye hazır.”

VATANDAŞLAR CHP HEYETİNE ALKIŞLARLA EŞLİK ETTİ

Beraberindeki heyet ile birlikte Germencik ilçesinde de çarşı esnafı ile buluşan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, burada işveren ve çalışanlar ile sohbet etti.

Ziyaretlerinin sona ermesinin ardından Genel Başkan Yardımcısı Tezcan ve Başkan Çerçioğlu, halkı selamladı. Vatandaşlar, kendilerini selamlayan başkanlara alkışlarla eşlik etti.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi