Efeler Gazetesi

CHP’li kadınlar, sağlık çalışanlarını unutmadı

CHP’li kadınlar, sağlık çalışanlarını unutmadı
14 Mart 2022 - 22:31

CHP Efeler İlçe Kadın Kolları üyeleri, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Aydın Devlet Hastanesi’nde görevli, doktor ve sağlık personelini ziyaret etti. CHP’li kadınlar, “Haklı taleplerinizin her zaman yanındayız” mesajı verdi.

CHP Efeler İlçe Kadın Kolları üyeleri, 14 Mart Tıp Bayramı’nda Aydın Devlet Hastanesi’nde görev yapan hekim ve sağlık çalışanlarını ziyaret etti. Sağlık emekçilerine çiçek takdim eden CHP’li kadınlar, yazdıkları mektupları teslim etti.

CHP Efeler Kadın Kolları Başkanı Özlem Ekiz, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, şu görüşlere yer verdi:

“Yıllardır sürdürülen yanlış politikalara rağmen, zor şartlar altında büyük bir özveri ile görevini en iyi şekilde yapan siz doktorlarımızın ve bütün sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyoruz. Hekimliğin itibarsızlaştırılmadığı, sağlık çalışanlarının şiddete uğramadığı, ülkeden kovulmadığı ve en önemlisi haklarının teslim edildiği bir Türkiye hayal ediyoruz. Bunu birlikte başaracağız. ‘Beni Türk hekimlerine emanet ediniz’ diyen Atatürk’ümüzün izinden giden Cumhuriyet Halk Partili kadınlar olarak, sizlerin ve haklı taleplerinizin her zaman yanındayız. Bizler çocuklarımız adına geleceğin daha güzel olması için verdiğimiz mücadeleden asla vazgeçmedik, sizler de bu mücadeleye olan inancınızı kaybetmeyin. Bu ülkenin değeri olan sizlerden ricamız; Lütfen gitmeyin. 14 Mart Tıp Bayramı’nın hakkıyla kutlanacağı günlere selam olsun.” SEÇİL BAŞKAR

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi