Efeler Gazetesi

CHP’li gençlerden Ata’mıza mesajım var projesi

CHP’li gençlerden Ata’mıza mesajım var projesi
10 Kasım 2022 - 23:14

CHP Efeler İlçe Gençlik Kolları “Atamıza Mesajım” ismini verdikleri proje ile Aydın Atatürk Kent Meydanı’na bir kürsü ve bir de sandık koydu. Vatandaşlara ‘’Karşınızda şu an Mustafa Kemal Atatürk’ü görseniz ona neler söylemek istersiniz?’’ sorusu yöneltildi. Yazılan notlar ise bir sandıkta toplandı. Her yaştan vatandaş kürsüye gelerek Atatürk’e söylemek istediklerini kâğıtlara döktü.

CHP Efeler İlçe Gençlik Kolları ‘’Atamıza Mesajım’’ ismini verdikleri proje ile Aydın Atatürk Kent Meydanı’na bir kürsü ve bir de sandık koydu. Vatandaşlara ‘’Karşınızda şu an Mustafa Kemal Atatürk’ü görseniz ona neler söylemek istersiniz?’’ sorusu yöneltildi. Yazılan notlar ise bir sandıkta toplandı. Her yaştan vatandaş kürsüye gelerek Atatürk’e söylemek istediklerini kâğıtlara döktü.
PROJEYE ÖZLEM ÇERÇİOĞLU DA KATILDI
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu da etkinliğe katılarak ‘’Atam her daim izindeyiz’’ yazılı bir not bıraktı. CHP’li gençler ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Daha sonra gençler, Çerçioğlu’na ‘Nutuk’ kitabı hediye etti.
‘‘VATANDAŞLARIN DUYGULARINA TERCÜMAN OLMAK İSTEDİK’’
Proje hakkında düşüncelerini dile getiren CHP Efeler Gençlik Kolları Başkanı Artuğ Akosman, ‘‘Böyle bir etkinlik düzenleyerek ortak paydamız olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümsüzlüğünün yıl dönümünde vatandaşlarımızın hislerini iletmek ve duygularına tercüman olmak istedik. Bir sandıkta birleştik ve Atamıza hissettiklerimizi ortak bir sandıkta sunduk. İlerleyen süreçte de bu notlardan yazılı bir içerik çıkartarak herkesin duygularını içeren bir esere de öncülük etmiş olmak istiyoruz. Tek ortak noktamız Atatürk, ilhamımız da Atamız. Emeği geçen tüm örgütümüze bu güzel projeyi uygulama konusunda desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 84. yıldönümünde saygıyla anıyorum’’ diye konuştu. HABER MERKEZİ

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi