Efeler Gazetesi

CHP’Lİ BÜLBÜL İNCİR ÜRETİCİLERİ İLE BULUŞTU

CHP’Lİ BÜLBÜL İNCİR ÜRETİCİLERİ İLE BULUŞTU
03 Mayıs 2023 - 13:58

BÜLBÜL: ÇARPIK DÜZENE SON VERMEK İÇİN GELİYORUZ

CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, Nazilli’de incir üreticileri ile buluştu.

Seçime sayılı günler kala Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl ve İlçe Örgütleri ile milletvekili adayları kentin dört bir noktasında vatandaşlarla buluşmaya, yurttaşların sorun ve taleplerini dinlemeye devam ediyor.

CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, Nazilli’de incir üreticileri ile buluştu. Sanayi bölgesindeki incir fabrikalarını ziyaret eden Bülbül’e CHP Nazilli İlçe Başkan Yardımcıları Duygu Civlez, İrem Çevik Gürsoy, Nazilli Belediyesi Meclis Üyeleri Mert Öreroğlu, İsmail Civlez ve Yezdan Yıldırım ile partililer eşlik etti.

“İKTİDARIMIZDA AYDIN HAK ETTİĞİ YATIRIMI ALACAK”

Fabrika işçileri ile istişarelerde bulunan Bülbül, rekolte, ithalat ve ihracat verileri, üretim maliyeti, ekonomik kriz, üretimin ve kalitenin daha fazla nasıl arttırılabileceği konularında işletmeciler ile fikir alışverişinde bulundu. Bülbül, “Çiftçimizin, üreticimizin sorunları her geçen gün artıyor. Açlık sınırının altında geçinmeye çalışan, traktörüne haciz getirilen, ürünü tarlada çürüyen, mamülünü satamayan tüm çiftçilerimizin sorunları 13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun önderliğinde, iktidarımızda son bulacak. Vakit birleşme vakti, çarpık düzene son vermek için Millet İttifakı’nın her bir ferdi ile birlikte çalışıyoruz. Size söz, iktidarımızda, Millet İttifakı döneminde Aydın hak ettiği yatırımı alacak. Çok az kaldı, geliyoruz!” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi