Efeler Gazetesi

CHP’Lİ BÜLBÜL: “6’LI MASANIN ADAYI CUMHURBAŞKANI OLACAKTIR”

CHP’Lİ BÜLBÜL: “6’LI MASANIN ADAYI CUMHURBAŞKANI OLACAKTIR”
21 Aralık 2022 - 23:07
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, 6’lı masanın adayının Türkiye’nin 13’üncü Cumhurbaşkanı olacağını söyledi.
CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, yaklaşan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri için değerlendirmelerde bulundu. AKP’li bazı isimlerin 6’lı masanın dağıldığını yönündeki sözlerine cevap veren Bülbül, “6’lı masayı ne kadar uğraşsalar da uğraşsınlar dağıtamayacaklar. Şu anda 6’lı masa daha çok kenetlendi.” dedi.
Saraçhane’de yapılan miting de 6’lı masanın genel başkanlarının miting yaparak Ekrem İmamoğlu’na destek olduğunu hatırlatan Bülbül, “Bütün liderleri çıktı miting yaptı Ekrem İmamoğlu ile ilgili verilen kararın siyasi karar olduğunu ve bu kararı kabul etmediklerini belirttiler. Mitingde binlerce insan vardı. Saraçhane’de Cumhurbaşkanı miting yaptı 15 bin kişi yoktu. Ama 6’lı masanın liderleri miting yaptı orada bizim hesaplamalarımıza göre 100 bin kişi vardı.” dedi konuştu.
6’lı masanın yakın zamanda Cumhurbaşkanı adayını açıklayacağını ifade eden Bülbül, “6 partiyi bir araya getirip bir uzlaşı kültürü oluşturan, dürüst ve vizyon sahibi Genel Başkanımızın Cumhurbaşkanı adayı olmasına desteğimiz tamdır. 13’üncü Cumhurbaşkanı kenetlenmiş 6’lı masanın adayı olacaktır.” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi