Efeler Gazetesi

CHP İLÇE BAŞKANI MEHMET GÜRBİLEK İSYAN ETTİ

CHP İLÇE BAŞKANI MEHMET GÜRBİLEK İSYAN ETTİ
27 Ocak 2023 - 20:23

“SİYASİ İKTİDARIN İLÇE TEMSİLCİSİ KENTİN SORUNLARI İLE NE ZAMAN İLGİLENECEKSİN?”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek, her şiddetli yağmurda göle dönen Karayolları Bölge Müdürlüğü’nün sorumluluğundaki Söke-Kuşadası çevre yolu ile olarak bir açıklama yaptı.

Her fırsatta Ankara’da kentin sorunları için temaslarda bulunduğunu ifade eden AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Gökçe’ye seslenen Gürbilek “Kentin sorunları ile ne zaman ilgileneceksin? Siyasi iktidarın temsilcisiyim diyorsun ama Kuşadası’na bir faydanı görmüyoruz” dedi. Gürbilek, bu sabah etkili olan şiddetli sağanak sonrası bir kez daha kilitlenen Karayolları sorumluluğundaki Söke-Kuşadası çevre yolu için yetkilileri göreve çağırarak 10 yılı aşkındır devam eden sorunun bir an önce çözülmesini talep etti.

CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek’in açıklaması şöyle:

“Kuşadası’nın 10 yıldır bitmeyen çilesi bu sabah bir kez daha Kuşadalılar’ın kâbusu oldu. Meteoroloji ve AFAD’ın uyarı mesajlarına rağmen devlet kurumları yine tepkisiz kalınca Söke-Kuşadası çevre yolu Venedik caddelerine dönüştü.

Her fırsatta Kuşadası’nın sorunları ile ilgilenen siyasi iktidarın temsilcisine ve ilgili kamu kurumlarının yöneticilerine soruyorum: Bizim çilemiz ne zaman sona erecek?

Her sağanak yağmurda aynı işkenceyi yaşamak zorunda mıyız?

Yoksa meşhur Ankara ziyaretlerinizde milletvekilliği kulislerinizden vakit bulup bir zahmet Karayolları Genel Müdürlüğüne de uğrama şansınız var mı?

Devletin resmi haber ajansı son 1 saattir görüntüleri paylaşıyor. Ama gerçek sorumlusunu yazmaya cesaret edemiyor.

Sayın iktidar temsilcisi, bu konuda bir eylem planınız olacak mı?

Yoksa her zaman ki gibi konuyu es geçip goygoy mu yapacaksınız?” HABER MERKEZİ

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi