Efeler Gazetesi

CHP AYDIN İL GENÇLİK KOLLARI, OY KULLANMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLER İÇİN HAREKETE GEÇTİ

CHP AYDIN İL GENÇLİK KOLLARI, OY KULLANMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLER İÇİN HAREKETE GEÇTİ
23 Mayıs 2023 - 16:22

CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanlığı, oy kullanmak için memleketlerine gitmek isteyen öğrencilere yönelik kampanya başlattı.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 2’nci turuna sayılı günler kala oy kullanmak için memleketlerine gitmek isteyen fakat artan bilet fiyatları nedeniyle ulaşım sağlayamayan Adnan Menderes Üniversitesi öğrencileri için harekete geçen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Gençlik Kolları Başkanlığı, örnek bir kampanyaya imza attı.

Öğrencilerin ikametlerinin bulunduğu şehre gitmeleri için kampanya başlatan İl Gençlik Kolları Başkanlığı, bağışların toplanmasının ardından genç seçmenlerin biletlerini almaya başladı. Kampanya hakkında açıklama yapan CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dinç, “Kritik bir seçim bizi bekliyor. Ülkemizin aydınlık yarınları için oy kullanmak isteyen fakat artan bilet fiyatları nedeniyle memleketlerine gidemeyen Adnan Menderes Üniversitesi öğrencisi kardeşlerimizin sosyal medyadan bizlere ulaşması sonrasında Cumhuriyet Halk Partisi Aydın İl Gençlik Kolları Başkanlığı olarak bir kampanya başlatma kararı aldık. Kampanya kapsamında bağış topladık ve gelen bağışlar sonrasında bizlere ulaşan öğrenci arkadaşlarımızın biletlerini aldık, almaya devam ediyoruz. Bağış ve başvurular halen devam ediyor. Bu kritik seçim için öğrencilerimizin oy kullanmasına yardımcı olmak isteyenleri bağış yapmaya, oy kullanmak için memleketlerine gitmek isteyen arkadaşlarımızı da kampanyadan yararlanmaya bekliyoruz” dedi.

Dinç, bağış yapmak isteyen vatandaşların ve ikametlerine gitmek isteyen öğrencilerin 0507 224 6306 ve 0536 644 3037 numaralı telefonlara ulaşabileceğini veya Efeler ilçesi Ramazanpaşa Mahallesi’nde bulunan CHP Aydın İl Başkanlığı’ndan başvuru yapabileceğini söyledi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi