Efeler Gazetesi

Çerçioğlu; “Umutlu bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz”

Çerçioğlu; “Umutlu bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz”
11 Şubat 2023 - 23:45

Aydın Büyükşehir Belediyesi Ekipleri Hatay’da depremin 138. saatinde Bekir Doğu ve Annesi Emine Doğu’yu canlı olarak enkaz altından kurtarmayı başardı.

Türkiye’yi derinden sarsan depremin 6. gününde yıkılan binaların enkazında çalışmalar umutla devam ediyor. Bölgede görev yapan bütün ekipler gibi Aydın Büyükşehir Belediye Kurtarma ekipleri de canla başla çalışarak betonlar arasından bir ‘can’ daha çıkarabilmek için zamanla yarışıyor. Aydın Büyükşehir Belediyesi Kurtarma Ekibi yaklaşık 7 saat süren kazı çalışması sonunda 138 saat sonra bir mucizeye imza attı. Belediye ekipleri Hatay’da depreminin 138. saatinde Bekir Doğu ve Annesi Emine Doğu’yu canlı olarak enkaz altından kurtarmayı başardı.

Başkan Çerçioğlu; “Umutlu bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz”

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Sosyal Medya Twitir Hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Hatay’da depremin 138. saatinde 19 yaşındaki Bekir Doğu ile annesi 51 yaşındaki Emine Doğu, arama kurtarma ekiplerimizin de yer aldığı çalışma ile enkazdan canlı olarak çıkarıldı. Umutlu bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz.” SEMİH BAŞKAR

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi