Efeler Gazetesi

ÇAYLAR ÇİNE BELEDİYESİ’NDEN ÜCRETSİZ

ÇAYLAR ÇİNE BELEDİYESİ’NDEN ÜCRETSİZ
31 Mayıs 2023 - 0:10

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in projesiyle hayata geçirilen Cumhuriyet Parkı’nda yer alan kafede bir hafta boyunca ücretsiz çay ikramında bulunulacak.

7’den 70’e tüm vatandaşların yeni yaşam alanı haline gelecek olan Cumhuriyet Parkı, düğün, konser ve sosyal aktivitelere ev sahipliği yapmasının yanı sıra taş yapı mimarisiyle dikkat çeken kafeteryasıyla da haftanın 7 günü konuklarını ağırlamak için hazır. 27 Mayıs’ta gerçekleşen ilk düğünle hizmete açılan parkta yeşil alanı ve ferah mekanıyla hizmet verecek kafeterya bölümü de hizmete açıldı. Sıcak soğuk içeceklerin satışa sunulacağı kafede vatandaşlara bir hafta boyunca ücretsiz çay ikram edilecek.

İLK ÇAYI BAŞKAN DİNÇER TATTI

Cumhuriyet Parkı’nı ziyaret eden Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, kafede incelemelerde bulunarak demlenen ilk çayın tadına da baktı. Zorlu ekonomik koşullarda vatandaşlarını kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla buluşturmak için çalıştıklarını belirten Başkan Dinçer, “Halkımızın rahat nefes alabileceği, diledikleri gibi vakit geçirip, özel günlerine ev sahipliği yapacak bir projemizi daha hayata geçirdik. Kafemiz de faaliyete geçti. Bir hafta boyunca çaylarımız ücretsiz olacak. Tüm halkımızı bekliyoruz” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi