Efeler Gazetesi

Büyükşehir, 100 bin fide

Büyükşehir, 100 bin fide
08 Kasım 2022 - 21:39

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Ata Tohumlarından yetiştirilen 100 bin adet marul, brokoli, lahana ve karnabahar fidesini, Atatürk Kent Meydanı’nda vatandaşlara dağıttı. Fideler, kısa sürede tükendi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Ata Tohumları kullanılarak yetiştirilen fideleri halkla buluşturdu. Atatürk Kent Meydanı’nda belediye ekiplerince kurulan stantlarda, 100 bin adet marul, brokoli, lahana ve karnabahar fidesi vatandaşların yoğun ilgisi sonucu kısa sürede tükendi.
Fide dağıtımının ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanvekili Barış Altıntaş, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’nun Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığına verdiği talimatlar doğrultusunda vatandaşlarımıza marul, lahana, karnabahar ve brokoli fideleriyle buluşturuyoruz. 100 bin fideyi vatandaşlarımızla buluşturduk. İnsanların hem mutfağına katkı sunmak hem de Ata Tohumlarımızı gelecek kuşaklara aktarmak amacıyla bu projelerimiz devam ediyor. Bundan sonra devam edecek” ifadelerini kullandı.
Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşın her zaman yanında olduklarının altını çizen Altıntaş, vatandaşlara Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun selamlarını iletti.
CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır da alana gelerek vatandaşlara fide dağıttı. YENİ KIROBA

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi