Efeler Gazetesi

Bütçe Dostu Mercusys Ağ Ürünleri Teknosa’da

Bütçe Dostu Mercusys Ağ Ürünleri Teknosa’da
11 Mart 2022 - 18:33

 

Mercusys ağ ürünleri, Teknosa mağazaları ve teknosa.com.tr’de satışa sunuldu.

Türkiye ağ pazarının yeni ve bütçe dostu markası Mercusys®’in dağıtım ağı sürekli genişliyor. Tüketicilere ağ çözümlerinde alternatif oluşturan Mercusys ürünleri artık Türkiye teknoloji perakendeciliğinin ve e-ticaretin öncü markası Teknosa’nın mağazalarından ve teknosa.com.tr’den de alınabiliyor.

Türkiye geneline yayılmış binlerce bilgisayar bayisi, online alışveriş sitelerinin yanı sıra Türkiye’nin öncü teknoloji perakendecisi Teknosa’da da yerini alan Mercusys, tüketicilerin farklı kanallardan ürünlerine erişebilmesini hedefliyor. Türkiye’nin 69 ilindeki Teknosa mağazaları ve online alışveriş platformundan (www.teknosa.com.tr) Mercusys’in en çok talep edilen ürünleri, Mercusys markalı router’lar (yönlendirici), Wi-Fi adaptörler ve Halo mesh Wi-Fi sistemleri satın alınabiliyor.

Kaliteli ve uygun fiyatlı ağ ürünü arayanlar için geliştirilen Mercusys çözümleri, çok sıkı testlerden geçtikten sonra satışa sunuluyor. Satış kanalını sürekli genişleterek satış aşamasında tüketicilere kolaylık sağlamayı hedefleyen marka, aynı zamanda satış sonrası destek hizmetleriyle de tüketicinin yanında yer alıyor.

Teknosa’nın Türkiye geneline yayılmış tüm mağazalarında ve online alışveriş platformu teknosa.com’da satışa sunulan Mercusys, hem model sayısını hem de satış kanalını çoğaltmayı sürdürecek.

###

Mercusys Hakkında

Mercusys olarak misyonumuz çok basit: Mümkün olduğunca çok kişiye mükemmel internet erişimi sunmak. İnternete olan ihtiyaç arttıkça, her eve kesintisiz internet deneyimi yaşatmak istiyoruz. Mercusys, sizin güvenilir ortağınız olmaya ve internetin sağladığı değerli bilgilere erişim için sınırsız potansiyel içerecek şekilde ufkunuzu genişletmeye kararlıyız.

Mercusys hakkında daha ayrıntılı bilgi için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz: https://www.mercusys.com/tr/

Teknosa Hakkında

Teknosa İç ve Dış Ticaret A.Ş. 2000 yılında, teknoloji perakendeciliği sektöründe; elektronik, bilişim, iletişim, kişisel bakım ve optik alanlarında satış ve pazarlama platformu oluşturmak üzere, Hacı Ömer Sabancı Holding A.Ş. bünyesinde kurulmuştur. Teknosa, konusunda uzman çalışanlarıyla teknoloji alanında en doğru ürünü, en uygun fiyat ve en üstün hizmet kalitesi ile bütünleştirerek tüketicilere sunmayı hedefleyen bir perakende zinciridir. Türkiye’de teknoloji perakendeciliğinde hizmet veren ilk ve en yaygın mağaza zinciri olan Teknosa, bugün mağazaları, teknosa.com ve mobil platformlarıyla çoklu kanalda kesintisiz hizmet vermektedir. Teknosa, Teknosacell markasıyla mobil hat ve iletişim hizmeti veren tek teknoloji perakende şirketidir. Daha detaylı bilgiye www.teknosa.com adresinden ulaşabilirsiniz.(BDS)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi