Efeler Gazetesi

Bitget, vatandaşlara yardım eli uzatacak

Bitget, vatandaşlara yardım eli uzatacak
07 Şubat 2023 - 12:01

Dünyanın önde gelen kripto para borsalarından Bitget, Türkiye’deki depremden etkilenenlere destek olmak amacıyla 1 Milyon Türk Lirası değerinde bağışta bulunacak. 

Global kripto para borsası Bitget, Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve birçok çevre ilde de hissedilen deprem sebebiyle yeni bir gelişmeyi kamuoyuyla paylaştı. Bitget’in resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamaya göre, Türkiye’deki deprem bölgelerinde devam eden çalışmalara katkı sağlamak amacıyla 1 Milyon Türk lirası değerinde bağış yapılacak. Türkiye’deki depremden etkilenen vatandaşlarla dayanışma içinde olmak adına yapılacak olan bağışla, yürütülen deprem çalışmalarına destek verilmesi hedefleniyor.

Bitget Türkiye ekibi devam eden günlerde deprem bölgesindeki ihtiyaçları belirleyerek ihtiyaç sahiplerine yardımlarına devam edeceklerini belirtti.

Yaşanan hadiseden derin endişe duyduklarını ifade eden Bitget Genel Müdürü Gracy Chen, Bitget’in depremden etkilenenlere yardım etmek ve destek sağlamak amacıyla çalışmalarına devam ettiğini vurguladı.

Gracy Chen’in resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Kalbimiz Türkiye’deki depremden etkilenenlerle birlikte atıyor. Yerel ekibimiz, bu vahim hadise sebebiyle mağduriyet yaşayan vatandaşların yanında olabileceğimiz yolları belirlemek için aralıksız bir çalışma yürütüyor.” ifadeleri yer aldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi