Efeler Gazetesi

Birlikte Yaralarımızı Sarmak İçin El Ele Vereceğiz!

Birlikte Yaralarımızı Sarmak İçin El Ele Vereceğiz!
10 Şubat 2023 - 21:19

Asortie mobilya ailesi olarak tarihin en büyük deprem felaketinden hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz. Asortie Mobilya Ailesi olarak, Öncelikle tarihin en büyük deprem felaketlerinden olan 6 Şubat Kahramanmaraş Pazarcık merkezli 7,7 ve Elbistan merkezli 7,6 büyüklüğünde iki büyük deprem sonrasında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan Rahmet, yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz.

Tüm ülkemize geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. Bununla birlikte yaralara küçücük bir merhem olabilmek adına kolları sıvadık ve MASKO Mobilya Kentinde sektördeki birçok arkadaşımızla birlikte AFAD aracılığı ile depremzede vatandaşlarımıza destek için işe koyulduk. Öncelikle ilk etapta zorlu kış şartlarından depremzede vatandaşlarımızı rahatlatabilmek adına 10.000 adet battaniye hazırladık. Bununla birlikte özellikle çocuk kıyafetleri başta olmak üzere bir kamyon çocuk kıyafeti ve kışlık ayakkabı paketledik.

Yine AFAD aracılığı ile depremzedelere iletilmesi adına sektördeki arkadaşlarımız ile bir araya gelerek 500 Bin TL nakdi yardımı da topladık.

Özellikle Hatay bölgesinde Antakya ve İskenderun bölgelerinden gelen yardım taleplerine göre çadır ve ısıtıcı ürünlerini de bir araya getirip ivedilikle deprem bölgelerine ulaştıracağız.

Bu deprem felaketinde ve sonrasında da elimizden geldiğince depremzedelerin ihtiyaçları doğrultusunda vatandaşlarımızın ve milletimizin yanında olabilmek adına yetkili birimler ile sürekli halde iletişimde olacağımızı da belirtmek isteriz.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi