Efeler Gazetesi

BBP Nazilli’de bina krizi

BBP Nazilli’de bina krizi
05 Temmuz 2022 - 1:21

BBP Nazilli eski ilçe başkanı Emin Eser, iki gün önce kendisinin yerine görevlendirilen Yaşar Dokumacı’nın eşine ait olan parti binasının kilidini kırarak içeri girdiği gerekçesiyle polise şikayette bulundu.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Nazilli Teşkilatı’nda bina krizi yaşanıyor. İki gün öncesine kadar partinin İlçe Başkanı olan Emin Eser eşine ait olan parti binasının, yeni başkan Yaşar Dokumacı tarafından kilidinin kırılarak içeri girildiği iddiasıyla polise şikayette bulundu. Emin Eser emniyetten çıktıktan sonra parti binasına gelerek basın açıklaması yaptı.

Eser açıklamasında “Görevimden alındığım söyleniyor. Genel Merkeze, teşkilat başkanımıza görevden alınma nedenimi sordum. Dönüş yapılmadı. Basına düşen haberlerle ilgili de görüştüğümde yardımcı olacaklarını söylediler. 24 saat bekledikten sonra dönüş olmayınca sosyal medyada paylaştım. Sonrasında olaylar büyüdü. Görevim devam ediyorken, parti binamıza akşam saatlerinde çilingirle kilit kırılarak girildi. Burası bize ait. Parti yönetimindeki herkes bunu biliyor. Partiye geleceklerini haber verselerdi anahtarı verirdim” dedi.
ÇERÇİOĞLU’NU ZİYARET ETMİŞTİ
Görevden alınmasında birkaç gün önce CHP’li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu ziyaret etmesinin de rolü bulunduğunu kabul eden Emin Eser “Biz SMA hastası bir çocuğun tedavisi için yaptığımız yardım kampanyasına katkıda bulunduğundan dolayı Özlem Çerçioğlu başkanımıza plaket takdim ettik. Katkı sağlayan başka kişilere de plaket takdimimiz olacak. Partimizin 11. Kuruluş yıldönümünü kutlamamız gerekirken böyle şeyler yaşıyor olmak bizi üzüyor. Ben partimden davamdan ayrılmayacağım. Üyeliğim devam edecek” ifadelerini kullandı. YENİ KIROBA

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi