Efeler Gazetesi

Bayraklılı miniklerden duygulandıran destek

Bayraklılı miniklerden duygulandıran destek
12 Şubat 2023 - 17:12

Başkan Sandal “Acımızı dayanışmayla azaltacağız”

Bayraklı Belediyesinin sürdürdüğü yardım kampanyasına ilk günden beri destek olan Ayda Bebek Anaokulu öğrencilerinin, depremzede akranları için yardım kolilerinin içine ekledikleri notlar okuyan herkesi duygulandırdı. Binlerce ihtiyaç malzemesini paketleyerek ekiplere teslim eden minik öğrenciler, deprem bölgesine “Aklım sende! Güzel haberlerini bekliyorum” mesajı gönderdi. Başkan Sandal, “Bu büyük acıda ulaşabildiğimiz kadar depremzedemize ulaşıp, ihtiyaçlarının karşılanması için elimizden geleni yapıyoruz. Dayanışmayla acımızı azaltacağız” dedi.

MİNİK ÖĞRENCİLER, DEPREMZEDE KARDEŞLERİNİ UNUTMADI

Türkiye’yi yasa boğan deprem felaketinin ardından Bayraklı Belediyesi tarafından başlatılan yardım seferberliğine ilk günden beri destek olan Ayda Bebek Anaokulu öğrencileri şu ana kadar binlerce yardım malzemesi topladı. Depremzedeler için seferber olan minikler, bebek maması, kışlık kıyafet, hijyen malzemesi, battaniye, çorap, çocuk ceketi, uyku tulumu ve bebek bezlerinden oluşan binlerce temel ihtiyaç malzemesini deprem mağduru kardeşleri için kendileri paketledi. Hazırladığı bir kolinin üzerine “Aklım sende! Güzel haberlerini bekliyorum” yazılı not bırakan minik bir öğrenci ise ekiplerin duygu dolu anlar yaşamasına sebep oldu.

ZABITA EKİPLERİ GÖREV BAŞINDA

Tam donanımlı ambulans, sağlık personeli ve 18 kişilik uzman zabıta ekibiyle deprem bölgesinde arama kurtarma faaliyetlerini sürdüren Bayraklı Belediyesi, gelen yardımların ihtiyaç sahiplerine dağıtılmasında da öncülük yapıyor. Belediyenin zabıta araçları, tırlarla merkeze gelen yardımları, kasalı araçlarla mahallelere ve köylere ulaştırıyor.

“ACIMIZI DAYANIŞMAYLA AZALTACAĞIZ”

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Bu büyük acıda ulaşabildiğimiz kadar depremzedemize ulaşıp, ihtiyaçlarının karşılanmasında elimizden geleni yapıyoruz. Dayanışmayla acımızı azaltacağız. Var gücümüzle desteğimizi sürdüreceğiz” dedi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi