Efeler Gazetesi

Başkan Sandal: “Acımızın tarifi yok”

Başkan Sandal: “Acımızın tarifi yok”
11 Şubat 2023 - 18:39

Türkiye’yi yasa boğan deprem sonrası yardım faaliyetlerini aralıksız sürdüren Bayraklı Belediyesi, depremin ilk gününden bu yana yardımsever vatandaşların da desteğiyle tırlar dolusu ihtiyaç malzemesini depremzedelerle buluşturdu. Başta gıda malzemesi, su, battaniye ve çadır olmak üzere hayati önem taşıyan yüz binlerce ürünü bölgeye gönderen belediyenin zabıta ekipleri de Hatay’daki arama-kurtarma faaliyetlerini sürdürüyor. Başkan Sandal “Bayraklı Belediyesi ve Bayraklı halkı olarak, tüm gücümüzle depremzedelerimizin yanındayız” dedi.

TIRLAR DOLUSU MALZEME GÖNDERİLDİ

Depremin ilk gününden bu yana yardım faaliyetlerini aralıksız sürdüren Bayraklı Belediyesi, son 5 günde 300 bini aşkın temel ihtiyaç malzemesini tırlarla deprem bölgesine ulaştırdı. Başta su ve temel gıda ürünleri olmak üzere, çadır, battaniye, iletişim araçları, ev gereçleri, bebek maması, hijyen malzemeleri, tıbbi malzemeler zaman kaybetmeden depremzedelere ulaştırıldı. Yardımların Osmangazi Hizmet Binası’nda toplanmaya devam ettiği bildirildi.

ZABITA EKİPLERİ ENKAZLARIN BAŞINDA

Bayraklı Belediyesinin Hatay’a gönderdiği uzman zabıta ekipleri de arama kurtarma ve yardım dağıtımı faaliyetlerini sürdürüyor. Görevlendirildikleri enkazlarda hayat kurtarma mücadelesi veren ekipler, deprem bölgesine gönderilen yardımları da ihtiyaç sahiplerine dağıtıyor.

“YÜREĞİMİZ ORADA”

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal “Hissettiğimiz acının tarifi yok. Bayraklı Belediyesi ve Bayraklı halkı olarak tüm gücümüzle, yüreğimizle depremzedelerimizin yanındayız. Desteğimizi sürdüreceğiz” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi