Efeler Gazetesi

BAŞKAN ÖMER GÜNEL LİYAKATSİZ ATAMALARLA YÖNETİLEN ADM’YE İSYAN ETTİ

BAŞKAN ÖMER GÜNEL LİYAKATSİZ ATAMALARLA YÖNETİLEN ADM’YE İSYAN ETTİ
10 Mart 2023 - 14:56

ADM Kuşadası İşletme Yöneticiliği tarafından Kuşadası Belediyesi Yeni Hizmet Binası’nda önceden bilgi verilmeksizin uygulanan elektrik kesintisi, kamu hizmeti verilmesini imkânsız hale getirerek vatandaşları mağdur etti. Duruma isyan eden Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, “ADM’ye yapılan liyakatsiz atamalar, bu kurum ile iş birliği içerisinde hareket etmemizi olanaksız hale getirmiştir. ADM, Belediye hizmetlerimizi adeta baltalamaktadır” dedi.

ADM Kuşadası İşletme Yöneticiliği tarafından Kuşadası Belediyesi Yeni Hizmet Binası’nın yanında bulunan trafoda yürütülen çalışma sabah saatlerinden itibaren belediye hizmetlerinin durmasına neden oldu. Elektrik kesintisi nedeniyle telefon ve internet ağlarının da devre dışı kalması hem belediye yönetimini hem de iş ve işlemlerini halletmek üzere gelen vatandaşları zor durumda bıraktı.

“LİYAKATSİZ ATAMALAR KAMU HİZMETİNİ KESİNTİYE UĞRATIYOR”

Hiçbir uyarı ve ön bilgilendirme yapılmaksızın saatler boyunca uygulanan elektrik kesintisine sert tepki gösteren Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel , “Elektrik dağıtımından sorumlu ADM, bir kentin en önemli kurumu olan belediyeyi işlevsiz bırakmakta hiçbir beis görmemiş, tarafımıza hiçbir bilgilendirme yapmadan bizleri saatlerce süren bir elektrik kesintisi ile karşı karşıya bırakmıştır. Kuşadası Belediyesi olarak tüm kurumlarla iş birliği içerisinde çalışırken; yapılan liyakatsiz atamalar nedeniyle ADM ile iş birliği içerisinde çalışmamız olanaksız hale gelmiştir. Neticede de ADM Bölge Direktörü tarafından haber verilmeksizin organize edilen trafo çalışması belediye hizmetlerimizi baltalamıştır. İletişim teknolojilerinin bu denli geliştiği bir çağda, en ufak bir ön bilgilendirme ya da uyarı yapma gereği duymadan,  ‘ben yaptım oldu’ anlayışı ile yaşama geçirilen bu keyfi uygulama kamu hizmetlerinin sürekliliğini sekteye uğratmış ve mağduriyete neden olmuştur. Bu duruma neden olan sorumlu kişiler hakkında gerekli yasal sürecin başlatılması konusunun takipçisi olacağız” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi