Efeler Gazetesi

Başkan Hüseyin Doğan; “Her günümüzün bayram olmasını diliyorum”

Başkan Hüseyin Doğan; “Her günümüzün bayram olmasını diliyorum”
20 Nisan 2023 - 14:34

Ramazan Bayramını kutlayan Türk Sağlık-Sen Aydın Şube Başkanı Hüseyin Doğan Bir ay boyunca sabrın ve şükrün manevi kılavuzluğuyla idrak ettiğimiz, dua ve ibadetlerle içimize çektiğimiz Mübarek Ramazan ayını geride bırakırken bayrama kavuşmuş bulunmaktayız” dedi.
“Her günümüzün bayram olmasını diliyorum”
Ramazan Bayramı orucun mükâfatı, dayanışma ve yardımlaşma hissiyatının, hatır sorma ve gönül alma hasletlerinin emsalsiz bir kaynağı olduğunu söyleyen Başkan Doğan; “Bayramlaşmada sadece bedenler sarılmayacak, sadece eller tutuşmayacak; aynı zamanda kırılan kalpler onarılacak, incinen birlik ve beraberlik duyguları helalleşecektir.
Çocuklar sevindirilecek, büyükler hürmetle ziyaret edilecektir. Bu bayramda dargınlıklar son bulmalı; sevgi, muhabbet ve coşku iklimi her şeye rağmen hâkim olmalıdır.Her günümüzün bayram olmasını diliyorum. Bilhassa bayram tatilinde seyahat halinde olacak kamu personeli arkadaşlarımızın trafik kurallarına uyarak kaza ve felaketlerin önüne geçmelerini, bayram sevincini acıya boğmamalarını önem ve ikazla hatırlatıyorum. Bu vesileyle aziz milletimin, Türk-İslam âleminin, Bayramda görevlerinin başında olup şifa dağıtan tüm sağlık çalışanlarının Ramazan Bayramı’nı içtenlikle kutluyorum. Bayramın kalıcı dostluklara, sıcak ve daimi kavuşmalara kapı aralamasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi