Efeler Gazetesi

Başkan Dinçer muhtarlara verdiği sözü tuttu

Başkan Dinçer muhtarlara verdiği sözü tuttu
25 Ekim 2022 - 12:26

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nde Çine mahalle muhtarlarına söz verdiği gezi sözünü yerine getirdi.

Çine Belediyesi, ilçede görev yapan mahalle muhtarlarının aileleriyle birlikte katıldığı keyifli bir organizasyona imza attı. Sabahın erken saatlerinde ilçeden hareket eden ekip İzmir Selçuk, Şirince ve Kuşadası’nı gezdi. Hafta sonu gerçekleştirilen gezide ilk durak, İzmir’in Selçuk ilçesindeki Meryem Ana evi oldu. Daha sonra el yapımı ürünleri, tarihi ve doğa güzellikleriyle ünlü Şirince Mahallesi’ni ziyaret eden muhtarlar ve ailelerinin son durağı ise Kuşadası oldu. Geziye katılanlar, keyifli günün ardından günün yorgunluğunu Kuşadası’nda yemek yiyerek attı. Geziye katılamayan Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, düzenlenen yemeğe görüntülü bağlanarak muhtarların gününü bir kez daha kutladı.
Muhtarlarla her zaman uyum içinde omuz omuza Çine için çalışmaya devam edeceklerini vurgulayan Başkan Dinçer, muhtarların eşlerini de unutmadı. Zorlu görevlerini yerine getirirken muhtarların en büyük destekçilerinin eşleri olduğuna dikkati çeken Dinçer, “Yapılan hizmetlerde muhtarlarımız kadar sizlerin de emeği var. Onların zorlu görevlerinde en büyük destekçilerinin siz ve ailelerinin olduğuna eminim. Buradan sizlere istediğiniz bir yere gezi düzenlemenin sözünü de veriyorum. Biz birlikte büyük bir aileyiz. Çine için birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim.” diye konuştu.
Geziden güzel anılarla ve yüzleri gülerek ayrılan muhtarlar ve aileleri de Başkan Dinçer’e teşekkür etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi