Efeler Gazetesi

BAŞKAN DAĞLIOĞLU AYDINLILARIN RAMAZAN BAYRAMINI KUTLADI

BAŞKAN DAĞLIOĞLU AYDINLILARIN RAMAZAN BAYRAMINI KUTLADI
01 Mayıs 2022 - 23:12

Dağlıoğlu İnşaat Şirketinin sahibi iş insanı ve aynı zamanda Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkan Yardımcısı Ahmet Gökhan Dağlıoğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Dağlıoğlu; “11 Ayın sultanı, rahmet ve bereket ayı olan mübarek ramazan ayını geride bırakarak, Ramazan Bayramı’nı idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Cenab-ı Allah’tan, O’nun rızasını kazanmak amacıyla tuttuğumuz oruçların, samimiyetle gerçekleştirdiğimiz ibadetlerin kabulünü niyaz ediyorum. Bayramlar; her yıl gelip geçen sıradan günler olmaktan öte, yüce dinimizin, kardeşlik, sevgi ve hoşgörü ortamının yeniden ve daha güçlü bir şekilde tesis edildiği en güzel günlerdir. “Ben’i” “Biz” yapan yanı başımızdakinin fark edildiği ve gözetildiği, kırgınlıkları, dargınlıkları unutup birbirimizle kucaklaştığımız, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın yeniden güç kazandığı çok özel günlerdir” dedi.

“BAYRAMLAR MİLLİ VE MANEVİ KUÇAKLAŞMANIN MÜSTESNA BİR MÜJDESİDİR”

Bayramların milli ve manevi kucaklaşmanın müstesna bir müjdesi olduğuna dikkat çeken Dağlıoğlu, “Türk Töresinin manevi ve kültürel değerlerinin, Türk-İslam ahlakının yaşanıp yaşatıldığı, nice ramazan ayı ve bayramlara kavuşmamız dileğiyle. Bu duygu ve düşüncelerle öncelikle Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor ve şu anda milletimizin varlığı, güvenliği ve istikbali için mücadele veren, nöbet tutan tüm güvenlik güçlerimize sağlık, başarı ve esenlikler diliyorum. Bütün Aydınlı hemşehrilerimin, Aziz Milletimizin ve Türk-İslam aleminin Ramazan Bayramını kutluyorum” ifadelerine yer verdi. SEMİH BAŞKAR

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi