Efeler Gazetesi

Başkan Baran’dan 10 Kasım mesajı

Başkan Baran’dan 10 Kasım mesajı
09 Kasım 2022 - 22:19

Zafer Partisi Aydın İl Başkanı Seher Baran, Atatürk’ün ebediyete intikalinin 84’üncü yıldönümü nedeniyle mesaj yayımladı. Baran, mesajında, “Cumhuriyete her zaman sahip çıkacağız” görüşünü vurguladı.

Türk Ulusunun eşsiz lideri, büyük devlet adamı Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete dahil oluşunun 84’ncü yılını, saygıyla ve büyük bir özlem ile yad ediyoruz.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün engin düşüncelerine, ulusun birliği, ülkenin bölünmez bütünlüğü için yapmış olduğu çalışmalara, milli mücadele yıllarında Aziz Türk milleti ile omuz omuza verdiği ve kişisel çıkar ve ihtirasların etkisinden uzak bir liderlik örneği göstererek, bizlere Türkiye Cumhuriyetini ve fikirlerini miras bırakmıştır.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün düşüncesini anlamak ve bu düşünceleri; davranışlara, uygulamalara yansıtmak, gençlerimize ve çocuklarımıza ışık olacak bu fikirleri unutmadan, Bilim, birlik ve barış içerisinde gelecek nesillere aktarmalı ve emanet etmeliyiz.
Atamızın ”Benim naçiz vücudum bir gün elbet toprak olacaktır fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır” dediği Türkiye Cumhuriyeti’ne her zaman sahip çıkacak ve onun gösterdiği hedeften Türk Halkı olarak asla ayrılmayacağımızı ve göstermiş olduğu hedefleri bir ümit ile zafere taşıyacağımızı bir kez daha yinelemek isteriz.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi