Efeler Gazetesi

BAŞKAN ATABAY’A SALDIRANLAR İÇİN SAVCILIK KARARI ÇIKTI

BAŞKAN ATABAY’A SALDIRANLAR İÇİN SAVCILIK KARARI ÇIKTI
18 Haziran 2021 - 13:07

ADLİYE ÖNÜNDE ATABAY’A DESTEK
Edinilen bilgiye göre, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ve şahsi avukatı akşam yemeğinin ardından kahve içtiği sırada saldırıya uğradı. İddiaya göre, bir restoranda şahsi avukatı ile akşam yemeğinde buluşan Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, yemek sonrası kahve içtiği sırada bazı kişilerin saldırısına uğradı. Ellerinde beyzbol sopalarıyla restorana giren şahıslar bir anda Belediye Başkanı Atabay ve avukatına saldırdı. Saldırıda Başkan Atabay ve avukatı kanlar içinde kalırken, saldırganlar garsonların müdahalesi üzerine olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Olayın faillerinin yakalanması için çalışma başlatan Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri yaptıkları çalışmalarda 7 şüpheliyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan 7 şüpheliden A.O emniyetteki işlemlerinin ardından serbest kalırken, diğer şüpheliler Y.C.Ö, M.O., İ.O., B.D., F.Ö ve A.S ise adliyeye sevk edildi. Adliyede hakim karşısına çıkartılan şüphelilerden M.O., İ.O. ve Y.C.Ö. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Şüpheli 6 kişinin adliyeye sevki sırasında adliye önünde Başkan Atabay’a destek için kalabalık bir grup toplandı. Geniş güvenlik tedbirleri içerisinde Atabay’a destek veren vatandaşlar “HAK, HUKUK, ADALET” sloganları atarak suç çetesini protesto etti.
HUKUKÎ SÜRECİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ
Tutuklamalar ve serbest bırakılmalarla ilgili konuşan Başkan Atabay “Didim’deki rant çetesinin saldırıya karışıp tutuklanmaya sevk edilmesini kamuoyunun vicdanına bırakıyorum. Hiçbir suç cezasız kalmamalı.” ifadelerini kullandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi